• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    ERVIN: jmenuje se to badrijani nigvzit, recept vyzkousenej nemam zadnej, tady to delaj v kazdy restauraci.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    _ANT_: recept of gtfo (klidně do pošty)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MICHELLEDANIELS: Delěj si co chceš, ne? Mně je to uplně putna :)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Zamilovala jsem se do lilku s vlasakama. Hodne.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: tak ono když je to v normě a na přilepšenou, tak to je jiná... Ja chodím uz par let na jehličky.. za prvé mě to zbavilo akné, za druhé to omladí... I přemýšlím nad obočím, protože mám každé jinak husté... Taky nemám nic proti tomu, kdyz ti je sedmdesát, tvoje rty jsou už jen linka.. tak tam to taky pochopím, ze ze sebe uděláš mladší... Ale viz moje ségra, která je krásná sama o sobě a díky všem těm úpravám, včetně kačera (u kterého se obě děti přiznaly ze se jí od té doby smějí) si teď většina lidí myslí, že ta o deset let starší je ona... Ne já...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AKAMAFERA: já i ségra máme drobný defekt, že když máme nějaký živý sen tak se nám ten... nádech nálady propíše do celého dne. takže jsem ji jednou volal o víkendu dopoledne, ona mi to vzala, zjebala mě že to mám teda odvahu jí volat po tom co jsem provedl! a třískla mi s tím.
    já jsem trpělivě počkal dvě hodiny, ona mi volala zpátky že sorry ale vzbudil jsem ji ze snu ve kterým se jí zdálo že jsem jí ukradl auto :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    FRK_R23: nemusíš to stejně chápat, stejně tak se k tomu vyjadřovat

Přiznám se, že me PMU láká. Nic drastického, spíš jen něco, abych rano mohla dat sprchu a prostě jít. Oční linka, rasy, nějaká barva na rty... ušetřilo by to dalších 10 min a bazénova sezóna to taky uvíta.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jsem sám kdo má radši tatarák s bílym tousťákem než s normální chlebovou topinkou?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Moc nechápu tu potřebu vyjadřovat se ke vzhledu druhých...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Fakt nechápu mladý holky, co se záměrně nechají proměnit v kačera Donalda... Jako já bych rozhodně nic takovýho dobrovolně nikdy nepolíbila...
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Ta bábovka z Poker Face je naprosto úžasná. Ostatně já jsem odjakživa hodně na audio stránku, a už jenom ten její hlas... omg.
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    KAIAFOX: Aspon se ti nesena hmotnost automaticky zvysuje a nemusis resit, kolik zeleza si pridat. ;-)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KOUDY: To je pořád lepší motivace než dítě, který stále odmítá chodit delší trasy a nechává se nosit na ramenou (jemu je jedno, že nesu i nákup).. a kontinuálně těžkne 🤷
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vzdycky kdyz se mi nechce jit cvicit, tak si dam jeden dil Reachera, abych pochopil jaka jsem rozkydla mrdka..a pak jdu cvicit.
    AKAMAFERA
    AKAMAFERA --- ---
    Když mi najede lucidní sen, pravidelně se omlouvám protagonistům okolo, že ukončuju, co zrovna děláme, nebo o čem se bavíme, protože začínám mít lucidní sen a potřebuju jít dělat něco jinýho. #peoplepleaserlevelmilion
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    STEPNI_VLK: Dalsi dva jsou:
    1. Na letisti se obcas lide navlecou do tolika vrstev, ze ani nemuzou pripazit. Duvod: nechteji platit za dalsi zavazadlo.
    2. Kamaradka ma brigadu v obchode (maly Tesco) a prej se na takove zameruji bezpecaci, protoze do bundy narves vic, nez do kapsy u kalhot.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    KAIAFOX: Jojo, též nám tu dnes prošel jeden typ v péřovce, dokonce s kapucí na hlavě. Venku 29 stupňů. Napadla mě fetka. Ale je fakt, že těch důvodů může být vícero - viz níže.
    JONY
    JONY --- ---
    Už je to nějaká doba co jsem dohrál Clair Obscur: Expedition 33, ale jsem z toho pořád rozebraný...
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    V souvislosti s touto debatou jsem pred dvema dny nahledla do problematiky letni perovky a priznavam, neudelalo mi to uplne dobre.
    Potkala jsem nekoho, o kom vim, ze ma termoreguraci v mezich normalu, nema raka ani jinou chorobu a tak jsem se zeptala, proc ma, bohajeho, tu perovku?
    “Kdyz ja se posledni dny nestiham mejt.”

*logiku bych v tom asi nehledala, tomu cloveku to smysl zjevne dava.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    STEPNI_VLK: Přebíjím paní při včerejším odpoledni v péřovce (normálně tý zimní a byla +- v mým věku).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam