• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALAMAN: Necháš si narůst ofinu?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Včera jsem se strašlivě zhulil (obvykle nehulím) a dostal jsem super nápad, že si na čelo vytetuju nápis "VYBZ KARTEL". Dneska už mi to nepřijde jako zas tak dobrej nápad.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Sice bych srbsky neřekla ani slovo, ale ga těch pár měsíců tady už rozumím všemu... Včera na mě ani jednou nikdo nepromluvil česky a i tak mi to vůbec nepřišlo divný...
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    FRK_R23: Richard Cheese & Bobby Gouda maj nejlepsi cover verze :D
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Nerekl jsem, ze se cejtim nepekne. Naopak se cejtim docela dobre) Nicmene to nic nemeni na mem srtanovisku.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    VELCORO: pohrdáš lidma za to, za co nemohou? (komu se narodili)
    a ty se jakože za pár let znova narodíš jako pracháč a citíš se z toho nepěkně. hm. aha
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    včera jsem to přehnal s návykovýma látkama a dneska přišel pozdě do práce...šajze
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Pohrdam lidma, kteri ziskali svuj majetek, nebo socialni postaveni tim, ze se dobre narodili. Nenavidim ten koncept. Nicmene ted, do par let se stanu jednim z nich a uplne vidim jak mi klesa moralni level.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Pravidelně se denně převlékám minimálně dvakrát.. prostě pro určitou činnost, potřebuji určitý druh oblečení... Ale kolikrát jsou dny, kdy to stihnu i sedmkrát... ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    1MALALISTICKA: Richard Cheese taky umí!
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Více než originál skladby Creep od Radiohead mam ráda cover od bezdomovce s úžasně vyjetým chraplákem.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    ADELHAIDA: V čase, kdy jsem koketoval s myšlenkou, že začnu pravidelně běhat (a také jsem začal - na nějakou dobu, než jsem si koupil nové kolo a bylo vymalované), mi kamarád postupně napsal, co všechno si zkurvil během prvních pár let běhání, kdy prostě dělal fůru věcí špatně. A byl to tak strašidelný elaborát, že bych školu běhání za rejžování nepovažoval ani omylem… Po pravdě, prakticky u každého sportu si můžeš podělat kdeco, když něco neděláš správně a jedeš to tak dlouhodobě..
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: ja snad nikdy a to jsem kdysi pri nejakem výročí kupovala retro edici, ale pujcila na deskovkovy vecer... vcetne dalších pár her, co se mi taky nikdy nevrátily.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Školy běhání jsem vždycky považovala za způsob, jak rejžovat peníze na sportu, na kterej stačí mít akorát dobrý boty. Ale vylomeniny (doslova), co některý běžci dělaj s kotníkama mě nutí přemýšlet nad tím, že by to měli lidi přece jen absolvovat (nebo ještě líp návštěvu podologie).
    NEI
    NEI --- ---
    Monopoly jsem poprvé v životě hrála tento rok.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KAIAFOX: ❤️
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GIRAFFKA: S tebou bych hrála i Monopoly :* (který nenávidím žárem tisíce sluncí).
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ACIDQA: tobe to chci ukazat taky. Potom, co se vychazkovym tempem doplazim za tebou a salamanem do nejaky prdele🤷‍♀️
    A taky jsem dnesni program zmenila na spani a jsem v tom desne dobra a dost me to bavi.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vždycky když někdo z rodiny řekne jméno Tom(áš), musím se dlouze zamyslet, o koho se jedná. Ehm.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    GIRAFFKA: s dixitkama delam v praci, ale pouzivam je jako terapeuticky karty, vubec netusim, jak se to hraje jako hra. :))
    (Tym chytnusalamanazarukuavybehnusnimnavetrusi!)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam