• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GIRAFFKA: S tebou bych hrála i Monopoly :* (který nenávidím žárem tisíce sluncí).
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ACIDQA: tobe to chci ukazat taky. Potom, co se vychazkovym tempem doplazim za tebou a salamanem do nejaky prdele🤷‍♀️
    A taky jsem dnesni program zmenila na spani a jsem v tom desne dobra a dost me to bavi.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vždycky když někdo z rodiny řekne jméno Tom(áš), musím se dlouze zamyslet, o koho se jedná. Ehm.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    GIRAFFKA: s dixitkama delam v praci, ale pouzivam je jako terapeuticky karty, vubec netusim, jak se to hraje jako hra. :))
    (Tym chytnusalamanazarukuavybehnusnimnavetrusi!)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: To kolem mě taky prošlo :))
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERUSKA_CA: Svena pamatuju. A ovce se musela udělat a každý to trvalo jinak dlouho!
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Taky jsem hry opustila asi po tydnu, ale Sven, to jsme hrali na VS v ramci odreagovani. Hrac byl cerna ovce Sven a ukolem bylo osukat co nejvic bilych ovecek aniz by clovek dostal pres hubu od baci nebo ho sezral ovcackej pes. V pokrocilych dilech uz to Sven nebral na jedno kopyto, ale predvadel ruzne kousky z Kamasutry. A jak u toho vsichni beceli!
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KAIAFOX, SALVATOR: ja vam nekdy chci predstavit Dixit, jsou tam krasny vobrazky, hraje se s kralickama a nejde v tom soutezit!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KONOPKA: děti na tábor a je to. Na žádnou z vyjmenovaných her nepotřebuješ herní PC, stačí kancelářský notebook :)
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    Už několik let mám sen. Zavřít se alespoň na týden sám doma s pytlem huleni a hrát budovatelské strategie na PC. Transport tycoon, Factorio, Rimworld nebo Banished. Nemám ani volný čas, ani vlastně už herní PC, ale za to suprovou rodinu. Tak třeba to jednou vyjde až bude synek starší.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SALVATOR: tak já si nehrála ani jako malá... Přiznám se, že moje děti tím hodně trpí, že mi to hraní nic neříká.. ale já jako malá ani nekoukala na pohádky... Většina mi přišla dost stupidní...
    ANA
    ANA --- ---
    Priznam se, ze dnesni pocasi bych brala cely leto. Prijemna teplota, slunce jen obcas, chvilkama osvezujici desticek, da se sedet na zahradce, sportovat nebo proste jen zit. A ne prezivat jako oteklej, zpocenej skvarek s upirimi geny, ktery se snazi najit stin a nezapominat ze z plastovych zidli se ma v kratke sukni ci kratasech zvedat pomalu a obezretne.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    a je to vůbec rozdíl, když místo toho zamknutí se, se zdejchne ven s kámošema hrát fotbal? to dělával můj táta. jenže on měl taky na starosti venkovní činnost, auto, zahrada, údržba, tak mi to nikdy nepřišlo blbé, protože otec není sedavej typ, právě naopak. bez sportu by umřel žalem
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    a není to spíš o situaci? maminka obstarává děcko, neví, kam skočit dříve a tatínek se zamkne do kamrliku s playstationem :)
    né že bych já to znala :) ale prej to existuje
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SALVATOR: Ano, každý máme účinnost mixu serotonin/dopamin/endorfin nastavenou trochu jinak.
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    KAIAFOX: chtěl bych podotknouti, že valní většina psychologů se přiklání k tomu, aby si byl člověk schopen hrát a že pro mentální zdraví je i občasně nudění se velmi prospěšné ;)

SALAMAN: tak pane, to jste už úplně v hajzlu :))

ACKO: tak já si hraju pro radost ze hry ne apriori pro vítězství. Socializace, zábava a zároveň i učení se
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KAIAFOX: poker je prý sport 😅😬
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KAIAFOX: Já ti asi rozumim. To jen že hru beru jako něco, kde primárním cílem je zábava a nemusí to vůbec mít žádnej jinej hmatatelnej užitek, i když samozřejmě může. Já si v práci taky "hraju" s SQL skritpama nebo apíčkama, zkouším, co to udělá, co to umí, baví mě to, ale ten užitek je tam primární a proto to neberu jako hru per se. Ale jak řikám, to bude individuální a nemá asi moc smysl to přehnaně dřenit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam