SITH: Žena vždycky kroutí hlavou, že ona se raději nechá překvapit. No jasně, že se jí tam pak líbí, když jsem si udělal takovou rešerši, že by mě okamžitě mohli zaměstnat jako agenta Mosadu. Vím všechno. Kam na výlety a jaký to bude převýšení. Kde je autobusová zastávka a jaký jsou jízdní řády. Kam jezděj trajekty a kolik to stojí. V kolik otevírá pekárna. Jaká je hloubka a profil mořskýho dna kvůli bójce na potápění. Mám vytipovaný taverny včetně místních specialit. Ve který dny jsou trhy. Jestli chtěj v půjčovně lodí kreditku na depozit nebo stačí hotovost. Kde přesně máme odbočit na tajnou pláž... Krom praktický stránky věci to mám jako součást "těšení se". Nestane se mi, že by mě dovolená zklamala, protože přesně vím, kam jedu a co od toho čekat. A taky strašně moc miluju mapy.
A konkrétně Street View používám i na místa, která mám rád nebo kam bych se chtěl někdy v budoucnu podívat. Nebo taky kam se nejspíš ani nikdy nepodívám. Podle mě je to jeden z nejúžasnějších vynálezů lidstva.