• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    JAJITA: srab býval vždy ten, kdo s něčeho bál. To nemá s nedobrovolným obecenstvem nic společného.

a přiznám se, že takovéhle kydání špíny (nazývání někoho zbůhdarma srabem) mne sere.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    TRISSIE: Nutně nemusí. Želbohu došlo v krátkém čase v mém okolí ke dvěma sebevraždám a blízcí to zjistili poměrně rychle. Což nic nemění na faktu, že je to hrozné.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JAJITA: coz ovsem vetsinou zajistí, ze se nasledne nedobrovolne osazenstvo setká s mrtvolou znacne ulezenejsi.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Já herák, nebo bych se přešňupala koksem...
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Že už som premýšlala nad potenciálnou samovraždou a vybrala by som si fentanyl.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    TRISSIE: Nevím. Rozhodně mi ale jeho způsob přijde dosti srabácký. Myslím, že to jde udělat i bez nedobrovolného obecenstva.
    SITH
    SITH --- ---
    TRISSIE: ten instruktor na střelnici by s tebou nemusel souhlasit
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JAJITA: jen ze zvědavosti - jaký způsob je podle tebe vhodný?
    mně taková sebevražda na střelnici přijde jako ještě jedna z těch lepších - nestojí kvůli tomu metro, nesmrdí to týdny sousedům, policie kvůli tomu nemusí vyhlašovat pátrání ani nehrozí, že by to našlo nějaký dítě (jako kdyby se dotyčný pověsil někde v lese...)

a přiznávám se, že se mi blbě hledá lítost a pochopení pro lidi, co skočí ve špičce pod metro.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Kvůli způsobu! sebevraždy se mi zprotivil Heřmánek až tak, že se nemůžu dívat na filmy s ním, ač jsem je měla v oblibě :-(
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Jebat tyhle automatický opravy, kterejch si člověk nevšimne:))
    SITH
    SITH --- ---
    RANDOM_NIGHT: já mám tzv pětilodní účes
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    WRNQ: Začala jsem dumat, kolik lidí čítá posádka průměrné lodi, abych se v tom přirovnání nějak zorientovala…

WRNQ
    WRNQ --- ---
    KAIAFOX: Tak ty máš tak vlasy jak tři lodi dohromady, tak se tomu ani nedivím:)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Nikdy si nedofénuju vlasy do sucha.. začnu, po chvíli mi to připadá jako naprostá ztráta času, začnu u toho uklízet koupelnu, mazat si nohy, cokoli . a po pěti minutách to vzdávám a házím fén do šuplíku.
    Team mokrý triko 🤘
    ACKO
    ACKO --- ---
    BACCARA: "jugošku" bych nezavrhovala, třeba Makedonie je krásná a zajímavá a Slovinsko jsem si zamilovala, jen do toho Chorvatska by mě nikdo už nedostal, to fakt nechápu, proč je tak oblíbený
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    KOUDY: tak super... Já si to s holkama moc ne muzu dovolat a letim v noci at holky muzou spát a já mít klid na rizeni, ale máš pravdu je to tam celé pěkné ...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DRUMID23: Nejsem v chorvatsku poprvy a v Trogiru taky ne..a jedu autem samozrejme..rad si davam evropsky tripy autem..zastavim si na pul dne u nejakyho rakouskyho jezera..ve slovisnku si vyslapnu nejakou turu apod :)..Jinak namesti je krasny treba v Pirani/Portorozi :)..celou tu promenadu mam rad.
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    KOUDY: trogir je moc pěkný... Hádám že asi letecky co?
    Pokud ne, tak doporučuji navštívit město Split to náměstí je tam hodně krásné...
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Pojeď, je to tu super

GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    GREAT_R: existuje důvod, proč si tam celé generace Čechů ty paštiky braly...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam