• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    KOUDY: Když v té Vídni zůstaneš, bude to lepší dovolená. Tímto se přiznávám že jugošku moc nemusím. To jim vracím za následovníka trůnu.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KOUDY: spíš se zeptej někoho, kdo jel letos 🙂 ale rizkem nic nezkazíš, já se v Chorvatsku nikdy dobře nenajedl.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GREAT_R: Ja stejne pojedu pres viden, takze se tam mam zastavit v restauraci a nechat si udelat ssebou pet rizku rikas? :)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KOUDY: kdyz jsme tam byli předloni, byly tam na jídle takový ceny, že i Němečtí turisté byli nasraní.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Z_RYBY_KOST: Dubrovník, ale dodám ze jsem tam byl naposled chvilku po válce a jeste nebyl rozjetý turismus, nevim jak to tam vypadá ted. To samé platí o Trogiru, dřív tam moc turistů nejezdilo a přitom jdou obě města i hezke filmařské lokace, schválně jestli Koudy jako malej sledoval filmy o náčelníkovi Apačů a serial Jack Holborn.

Pro úplnost to třetí město je Mostar, než ti pitomci zničili ten krásný most.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    INSEQUI: Trogir je krásný. A které že je to první nejhezčí město?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LORD_DE_SEIS: No..a? Napsal jsem vy. Ja jim v chorvatsku spis morsky plody. Rizky jim ve vidni :P
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KOUDY: :-P

KOUDY
    KOUDY --- ---
    LORD_DE_SEIS: V chorvatsku maj ted nedostatek jidla? Ja se tam teda vzdycky najedl v pohode :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KOUDY: Jedeš do Chrovatska? Tak si hlavně nezapomeň napéct řízky na cestu :-D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Často zapomínám doma telefon a v poslední době ho tam prostě nechávám. Člověk nemusí byt vzdy k zastižení a je tak nějak volnější.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KOUDY: Cive, to je ta moderní mládež.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    INSEQUI: Ja tam stravil uz dve hodiny na google street view, takze se nevytahuj laskave!
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KOUDY: Druhý nejhezčí město, strávil jsem tam dětství. Doporucuju.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MART1NKA: Trogir.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KOUDY: Pochval sa kde? Hladam nieco na september.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Posledni mesic uz takt pracovne melu s posledniho, tak jsem si na tyden rezervnul apartman u more a poslednich 10 minut pres google maps prozkoumavam okoli..kde je nejblizsi kavarna, pekarna, kde maj zmrzlinu apod..takze me tahle diskuze fakt pobavila :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LUSINDA: cool story. Byla jsem před deseti lety na tři týdny ve Španělsku bez plánování bez mobilu, protože nabíječku jsem nechala doma a byl to tak starej typ, že tam nikdo neměl nabíječku na to.... :D taky to nějak dopadlo..akorát mne trošku mrzí, že mám opravdu fotky jen z prvních 4 dní, než se vybil... Takže vše z cesty zůstane jen v mojí hlavě :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    GRANTORINO: no pak jsou třeba lidi co si zapomenou doma správný kabel na nabijeni mobilu, nebo ho ztratí na benzínce a jedou přes italský hory k nějakému agro pidi ubytování. Obojí vyzkoušeno za vás......
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    No a pak jsou lidi, který dělají obojí. Jednou plánují, podruhé neplánují nebo část plánují, část neplánují... A týká se to i dovolené s dětma. Ale díky teda všem těm mapám a aplikacím dneska už se skoro nedá ztratit, žejo... A všechno jde nějak vyřešit.
    S tím, jak tohle bylo tak před 15 lety, je to úplně nesrovnatelné. Včetně toho, že dnes dokonce můžete sledovat třeba lokaci nějaký dopravy na mapě in real time.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam