• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: to je ale pro celou kancelář, ne?:-)))
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    co jsem si dnes přinesla do práce (nechce se mi do jídelny) :) Kabát, Libeř, koláč a linecké jsem pekla já včera

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KONOPKA: já jsem to začala promazavat, když mi někdo řekl, že to je neekologický...
    Promažte si e-mailovou schránku, prospějete tím planetě | Forbes
    https://forbes.cz/promazte-si-e-mailovou-schranku-prospejete-tim-planete/
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    Ze nečtu e-maily který mě nezajimaj a ani nerusim odběry, tudíž na seznamu mám 15556 a na iCloudu 3887 neprectenych.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Na snídani v hotelové restauraci pozoruji manželské páry a přehrávám si tu jejich společnou linku. Má jejich vztah po letech stejnou míru vášně, jakou jsme zažívali po 10 letech my?
    Alespoň, že ta snídaně je dobrá...
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    HAR4NT: Word
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: MS Office zrovna tak
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Právě jsem odtancovala vystoupení, kde mi padala celou dobu sukně, kterou jsem si držela... Když jsem sundala sukni hrozně nenápadně, na dalších tanec mi padaly zas kalhoty... Tvl.jsem amatér fakt 🤦‍♀️
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ERVIN: no prave
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    NEI: díky Office se umím vyrovnat s cringe situacemi. neuvěřitelná škola.
    NEI
    NEI --- ---
    Koukám se potřetí na celej The Office US a miluju to.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    PALEONTOLOG: To jsou Linkin park nebo Korni.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    K RHCP mám nostalgický vztah. V naší školce se vždy ke konci roku pořádala zahradní slavnost, hitovky typu Maxim Turbulenc apod. Jeden rok ale některá z učitelek provedla sabotáž, místo Jedejedemašinky se z repráků ozvalo Californication, děti pařily úplně stejně jako na dětské hitovky a bylo to poprvé a naposledy totálně pohodové zahradní odpoledne.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    rhcp, to jsou ti šmejdi zodpovědní za nu-metal :-E jednoduše - katastrofa
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    STICKYGREEN: Mě takhle formoval One Hot Minute. Calif dobrý, BTW sem tam, Stadium so so a pak už jsem to přestal poslouchat... tohle postý vylouhovaný kvílení:
    Red Hot Chili Peppers - Dark Necessities [Official Music Video]
    https://youtu.be/Q0oIoR9mLwc?si=rDOMB7PeaoFHWIdr

Se absolutně nemůže rovnat tomuhle

Red Hot Chili Peppers - Coffee Shop
    https://youtu.be/BrCQFnjr-xk?si=Smlj2Gbch3zYx7T4
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Přiznám se, že Blood Sugar Sex Magic je album, který zásadně formovalo můj hudební vkus. Na kytary sice moc nejsem a už sem to neslyšel snad 25 let..RHCP jsou teď ale hroznej popík a to poslouchat nemůžu .
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JAMILLOS: Chápu, není to tvůj šálek čaje. Já to takhle mam třeba s Maddonou a Abbou...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    LIQUID_SOUND: Moje taky. Mimo jiné i kvůli Navarrovi (to je TEN Sarcastic Mr. Know-it-all ze Scar tissue) se kterym si prostě nesedli. Ale Frusciante vypadal tehdy jamo vykuchaná čarodejnice. Ten to s tim herákem rozjel prvoligově...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    JAMILLOS: Imho čim starší, tim lepší. One hot minute je moje srdcovka.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    ERVIN: Já si některý ty starý hitovky trochu pamatuju a neříkám, že kdybych stál na fesťáku a tohle tam hrálo, že by to se mnou trochu nehejbalo, nicméně... kdyby hráli v našem městě a já měl možnost jít zadáčo, nejspíš bych ani nešel. Nehaním je, ale není to můj styl a přijdou mi přeceňovaný.
    Nicméně pořád stokrát lepší než třeba Linkin Park. :)
    (o la la, to bude mínusů :D)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JAMILLOS: Pokud bys chtěl změnit názor, tak doporučuju starší desky. Blood Sugar Sex Magik a mnohými zavrhované One Hot Minute, kde RHCP brali heroin, abychom my nemuseli a do nálady alba se to propisuje fest.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam