MART1NKA: sex bez vztahu muze po urcitou dobu fungovat prekvapive dobre, vztah bez sexu imho spis vyjimecne, mozna v nejakych hranicnich pripadech kde tu vazbu neco jinyho muze nahradit. Imho to ale nikdy neni to samy a pokud jednomu z nich ten sex opravdu chybi, je jen otazka casu kdy to skonci nebo se z toho stane neco jinyho.
Me zkusenost s placenym sexem chybi - ne ze bych proti tomu neco zasadniho mel, ale sbalit zenskou je tak jednoduchy ze k tomu proste nejak nikdy nedoslo.
Teda.. jednou jsem byl kratce s jednou damou a kdyz jsme se po letech znovu potkali, ukazalo se ze se mezitim stala profesionalkou, treba se to taky pocita. A jedna z mych dobrych znamych financuje svoji karieru umelkyne jako high class domina, ale tam se halt nase potreby doslova mijeji, takze krome fotografovani k oboustranne potese k zadnym jinym interakcim nikdy nedoslo.
Nevim, no. Prijde mi ze kupovanej sex nemuze ten autentickej nikdy nahradit, ale osobni zkusenost mi chybi, takze je to jenom takova hypoteza.