• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    fakt nejsem vegetarián. biftečky, burgříky, tataráček, ej!
    ale na průměrné české zabíjačce jsem schopný sníst tak maximálně chleba s horčicí.
    maximálně panenka. zbytek vůbec. při představě ovaru, tlačenky, jelita nebo bože chraň kolena se mi dělá na zvracení.
    jestli je znakem správného chlapáctví schopnost sežrat roztřesenou tlustou bílou hmotu, tak se tímto prohlašuju lesbou.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NICOLLETTE: V nedelu som otvorila kilo trtinoveho cukru tak, ze sa cely balik roztrhol a vysypal na linku, za linku a na zem…
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Jsem absolutní nemehlo co se týče otevírání čehokoli. Balení rýže, špagety, kafe, hell i krabička od čaje, krabičky od léků. Neumim otevřít něco tak, aby se to pak rozumně dalo zase zavřít. V horším případě, aby se to nějak nevyspalo.
    Několikrát jsem se dokonce zranila při otevírání balíčků.
    Prostě jsem asi idiot a chybí mi nějaký chromozom na tenhle skill.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: nene na nechodim s holkama z Brna :).
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KOUDY: čekáš na SalmoNelu Slovákovou, až bude free?? :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SPIKE411: to bude asi skoro se vším. Poslední ednorázové holitko taky vydrží dlouho. Snad se takive věci nedeji i s kondomy a jestli jo, tak se vlastně asi taky občas nedivím.
    Ale k předejíti těmto vecem mi zacalo pomáhat kupovat dve balení a další kupovat, když uz jsem načala první.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MADIETTA: Připomnělo mi to něco ve stejném duchu o houbičkách na nádobí. Nevím, jestli to byl mem, strip, filosofický traktát… ale prostě ta poslední houbička z balení vždycky vydrží mnohem déle.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Mam nekolik guilty pleasure parecku (ted treba Slevakova a ten hitlerovskej zapasnik)..kteri na socialnich sitich hrajou jak strasne jsou zamilovani a tesim se az se rozejdou.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    jsem bůvol

ale vidím rudě
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    jel sem do obchodu ikea pro zatemnovaci roletu a privezl jsem si zatemnovaci roletu, yeah!
    priste zkusim vetsi vyzvu, zahradnictvi :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    mě ty vysušený nudle nikdy nejely

ale škvarky, nebo plátek kuřecí tlačenky

game changer

p.s. samo nenavádím publikum k žádným bakchanáliím
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    KOPRETKA: energiťák naštěstí nepije, ale ty čínský polévky to je zlo, on má nějakou oblíbenou značku a než přijdu domů, tak už má tři v sobě..
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Když si koupím balení mezizubních kartáčků, používám je jako jednorázové.

Až na ten poslední v balení, ten používám vždycky celou věčnost, než se dokopu koupit nové.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KOPRETKA: To za pár let přijde, neboj. Teď je to nezajímavé.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MARKYSHA: že jo.. jedna mražená pizza, jedna čínská polívka a zapít energitakem... Kde je moje letitá výchova o zdravé stravě.. tak to bych fakt ráda věděla..
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TRISSIE: mýmu pubošovi teda ta jedna mražená nestačí, to se mi vůbec nevyplatí. Ale když mu koupím pizzu na těsto, tak si ji udělá sám.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    FRK_R23: pro hladový puboše dobrý! :-)
    já to nežeru, ale většinou doma jednu dvě v mrazáku máme, starší děcka už zůstavaj při nemoci nebo o ředitelskejch dnech doma samotný, mraženou pizzu si udělat zvládnou a mně tím odpadne nutnost něco složitě chystat večer předem.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Některý ty čínský polívky jsou v pohodě, vzhledem k náročnosti přípravy. Mražená pizza je ale artitkl, kterej taky nechápu.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MLIKARNA: a to ti fakt chutná? žiju v domnění, že to konzumují jen opravdu nemajetní lidé nebo ti, co se fakt nenávidí :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HAR4NT: OK, vidis, na to bych nepomyslel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam