• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ZRK
    ZRK --- ---
    MICHELLEDANIELS: no ale dost vysoký. Tohle číslo jsem viděla na váze jen jednou v životě, a sice těsně před porodem a tehdy nešlo o příbytek na váze jen plodem a plodovou vodou, zdaleka. Ovšem teď je to bez plodu, to mě děsí víc 🫣
    DR_NIKITA: držím pěsti. Snažím se motivovat pořád a ten začátek je nejtěžší, stále ho (z logických důvodů) jen odkládám. Teď je to třeba blokace zad 🫣
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    ZRK: Nejsi v tom sama. Ja mam v planu to do vanoc vybehat, jen se musim nejak namotivovat :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZRK: přiznám se, ze jsem nejdriv premyslela, co za moderní vazu mas, ze v ni měníš baterky :))
    Můj kamarád říká, ze to je znak spokojene zeny, což tipuji, že by ted mohl být tvůj případ :) A furt je to jen číslo na váze, žádný stres ;)
    ZRK
    ZRK --- ---
    Dnes jsem si konečně vyměnila baterie ve své domácí váze a potvrdila si, co dávno vím. Ba ještě hůř. Vyžrala jsem se do šílené sumy na displayi a oficiálně, poprvé v životě, spadám do kategorie “nadváha”. Nechápu, jak rychle se to vlastně stalo…
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KOPRETKA: Ja uz som ich par znicila :) neni to nesmrtelne :)
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    MICHELLEDANIELS:
    To je kuli tomu aby pusobili prirozene.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOPRETKA: 🙋... obcas vyráběj šmejdy :))
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Zavařit vibrátor se podaří snad jenom mně!
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Uz dva roky chodim do ctenarskeho klubu. Naprosta vetsina jsou lidi nad 40, ale citim se tam dobre.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Včera jsem měla sex kvůli tomu, že mě štípl komár a chtěla jsem to něčím přebít a nemyslet na ten debilní štípanec.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALVATOR: 🧐🧐🧐
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SALVATOR: já ji loupu od šťopky
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Mam se krasne. Jsem v uz v zivote spokojena. Pokazdy, kdyz se vratim do minulosti, bulim.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Oni jsou lidi, který loupou okurku?
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    DEADSLUT: KBT! Facing my fears! Bohdalka, oblečená, a obešlo se to bez urinace, takže tento den považuju za vítězný.
    KULA: Oni jsou lidi, který okurku loupou bez toho?! Bortí se mi jistoty. A bortila by se mi i iluze vlastní normálnosti, kdybych ještě nějakou měla.

KULA
    KULA --- ---
    Když oloupu salátovou okurku, proužky slupky si nalepím na čelo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: Nekecá.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Kamarad, se kterym se zname dlouho a nevidame az tak casto byl uprimne prekvapen, kdyz jsem mu sdelila, kolik mi je a rikal, ze by veril o deset min. Myslim, ze to trochu keca,ale stejne potesilo.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MART1NKA: nejhorsi je operacni stul a stomatologicky zakroky. Doktorka mi obcas nabizi kopanec do holene,ale vystacim si sama.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MART1NKA: Jo tak na tohle mi stačí projít našim bytem 😁
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam