• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se že chci vidět svlečenou fotku ZRK. Vedle v ISM to jako nadváha nevypadá...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FAT: Nejdřív rozcvičku!
    FAT
    FAT --- ---
    HAR4NT: On chtěl přibrat, ne protáhnout...
    :-D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ALESH: to chce pres den pit olej a vecer se precpat burakama
    ALESH
    ALESH --- ---
    TOXICMAN: jedl jsem normalni jidla ale pridal jsem 3x za den 250g tucneho tvarohu a piskoty. Vetsonou rozmichane s jogurtem. Behem dne jsem snedl treba 2 baleni piskotu. Plus tedy klasika snidane, obed, vecere a obcas svacinka. V noci jsem se budil uplne mokrej a durch propocanej, ajk jsem ten tvaroh potil. Jinak nic. Pak jsem chodil do McD na velky menu kazdy den k obedu, cely mesic. A taky nic.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    ALESH: čím si se nezřízeně přežíral? resp kolik to mělo kalorií?
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ZRK: Buď v klidu.. dej si kalorický deficit a ono se to srovná. Namakáno máš ;).
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZRK: Ja se vzdy cítila pohodlně tak uz 58-60kg. Když se to vysplhalo jeden cas i pres 70kg, tak jsem chytila podobnou paniku. Myslim, ze z toho období nemam ani fotky :)) A bývalý mi řekl, že si vlastně ani nevsimnul, když jsem od zrcadla prskala, ze mi mohl něco říct.
    Už pred tim jsi to dělala pro sebe, tak věřím, že to zvládneš znova ❤️ Pár špeků se da ještě zbavit, jsou horší věci :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    MICHELLEDANIELS: No tak já jsem žila vždycky dost aktivně a ve stresu. Když jsem se zbavila toho největšího stressu, začala jsem taky pravidelně cvičit a chodit do sauny. Nakonec mě to tam po dvou letech táhlo i třeba 4/5 x týdně. Noale to jsem byla bez partnera. Pak jsem místo tohoto úniku unikala za svým milým na chatu/večeři/jinej výlet a tak vůbec jsem se přestala hlídat. Ještě loni v létě to šlo. Myslím, že nakonec ta ne úplně vyrýsovaná, ale spíš křivkoidní postava byla nej. Ale přes zimu se to nějak rychle přehouplo a upřímně doufám, že si spíš nezvyknu. A zamakám. Že se zas budu bez faldů a dolíčků na sebe do zrcadla dívat ráda a cejtit sexy. A že to zvládnu nepovolit, neb v prosinci mi bude přeci jen 40. To už se pak, co jsem tak četla/slyšela, formuje a udržuje postava ještě hůř...
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Vzala jsem si dneska ponožky z papežem a malými papamobilky, co jsem si koupila v Polsku, a každýmu na potkání to s evil výrazem ve tváři ukazuju. Zatím se setkávám hlavně s podezřívavými pohledy, ale i tak z toho mám dětskou radost.
    Ještěže nevěřím na posmrtné peklo, za tohle by mě tam určitě osmažili.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZRK: porodní vahu uz mam par let. Takže ten šok znam :)
    Ale vsak to znas... telo bylo zvyklý na zápřah, asi i věští kcal vydej a nejspíš jsi trochu povolila. To se zase srovná ❤️
    ... nebo si zvykneš jako ja :P
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ALESH: mám to podobně, od 18 do 40 jsem vážil 58, pak to skokově narostlo na 68 a tam se to drží dost bez ohledu na životosprávu.
    ALESH
    ALESH --- ---
    Od te doby co jsem prestal rust do vysky, vazim 60kg. Kdyz jsem mel tezky zapal plic, 14 dni v nemocnici v horeckach, mel jsem 58.
    Maximum co si pamatuju bylo 62, kdyz jsem se mesic na silu nezrizene preziral. Jinak je jedno jestli nic nedelam, nebo jestli chodim 14 dnu po horach. Proste mam 60. Naucil jsem se s tim zit, uz se tolik nebojim se nekde svleknout - ale stejne porad cekam, kdo to zacne komentovat.
    Nejvic me stve, ze nejsem nejlepsi reklama na veganstvi - byt jsem vazil stejne i jako masozrout. Kdybych mel dostat korunu pokazdy, kdyz mi nekdo rekne "to mas z toho ze nezeres maso", tak mam alespon 67 korun.
    Vim ze by asi pomhlo cviceni. Ale to moje ADHD nezvlada. Radsi pujdu drhnout zachody, nez pul hodiny ve fitku.
    ZRK
    ZRK --- ---
    ALESH: kéž by to šlo! :))
    ALESH
    ALESH --- ---
    Pripadne pokud na tom trvate, tak bych si nejaky ty vase shozeny kila rad vzal.
    ALESH
    ALESH --- ---
    ZRK: DR_NIKITA: zas se tim moc nestresujte, jste krasny!
    MAJACHUNATA
    MAJACHUNATA --- ---
    ZRK: to dame, vahu sice nevytahuju, ale velmi dobre vim o cem mluvis. Blby je, ze letni saticky to odpusti. podzimni kalhoty jsou zly
    ZRK
    ZRK --- ---
    MICHELLEDANIELS: no ale dost vysoký. Tohle číslo jsem viděla na váze jen jednou v životě, a sice těsně před porodem a tehdy nešlo o příbytek na váze jen plodem a plodovou vodou, zdaleka. Ovšem teď je to bez plodu, to mě děsí víc 🫣
    DR_NIKITA: držím pěsti. Snažím se motivovat pořád a ten začátek je nejtěžší, stále ho (z logických důvodů) jen odkládám. Teď je to třeba blokace zad 🫣
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    ZRK: Nejsi v tom sama. Ja mam v planu to do vanoc vybehat, jen se musim nejak namotivovat :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZRK: přiznám se, ze jsem nejdriv premyslela, co za moderní vazu mas, ze v ni měníš baterky :))
    Můj kamarád říká, ze to je znak spokojene zeny, což tipuji, že by ted mohl být tvůj případ :) A furt je to jen číslo na váze, žádný stres ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam