• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Přihlásila jsem se na irský tance, protože ten kroužek je kousek od domu a v úterý večer. Irský tance mě nijak nelákaj, ale jindy v týdnu nemám čas.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MULTICAT, ZRK: taky bych vas objala,ale nevim, jestli pres pupek dosahnu..:-/
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Miluju kozí mlíko.
    ZRK
    ZRK --- ---
    MULTICAT: objímám!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ZRK: to mi povídej. Ja jsem taky přibrala, nejspíš z psycho léků. A je to fakt nepříjemný.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Sis dneska nevzal prášky, že to píšeš všude? :D
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    miluju ženská prsa
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    GRANTORINO: Samolepky jsou blbý. To chce mít u sebe škrabku na samolepky nebo zásobu samolepek s kočičkama, kterou to prelepíš.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Miluju Maju!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VRATENKA: hele já jsem se posledně tak nepozorovaně snažila strhnout jednu nálepku, ale oni ty prevíti teď mají tak kvalitní nálepky, drží mrchy!
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    KOOTCHA: jednou mě to taky napadlo, ale ne, není to stejný. Skoro si ale někdy i říkám, jestli jim neberu příležitost se před někým definitivně znemožnit. Kdo ví, nějak si ten efekt svého počínání nedokážu ověřit.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    VRATENKA: papanožky!
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    VRATENKA: delam to taky a pak premejslim, jestli se nechovam tak, jako oni.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    VRATENKA: Taky likviduju v kostele na stolecku Alipro a ve zdravy vyzive Tvorivou spolecnost.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Jsem hrdej na Kuřimáky... Konečně zhanobili Sterzika a Konečnou na nádraží. Já bych na to neměl, jsou tam všude kamery.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Když někde potkám nehlídané propagační materiály stran a různých spolků jako SPD, Stačilo, Hnutí pro život, atp., tak je všechny vezmu a zlikviduju, aby to náhodou nepřišlo do rukou někoho, kdo by se podle toho snad chtěl řídit. Připadám si u toho vždycky jak děsná aktivistka a říkám si, že jsem třeba nějakou duši zachránila.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Strašně moc mě frustruje ten prázdnej AI styl tadytěch obrázků...
    ZRK
    ZRK --- ---
    MORIARTY: LOL

Jsem si mezitím stihla stáhnout a zaplatit cvičící aplikaci, naskenovala tam 3D svoje tělo a AI mi udělala nějaké výpočty. Momentálně, i se zataženým břichem, mám prý cca 39-40 % tuku. To vám jako představa stačit musí. Prostě se ve svlečených ještě minimálně pár měsíců neobjevím :D
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Jsi krásná v jakékoli váze. Asi jde hlavně o to, jak se v tom cejtíš, jestli tě to omezuje a tak. Ale člověk, který je fit a celoživotně se hýbe to zpravidla shodí raz dva.

Já se taky dokopavam k tomu teď začít běhat. Už jsem si koupila sluchátka, ha! Ale mužem jít třeba někdy spolu :)
    ZRK:
    DR_NIKITA:
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    a nezapomen na podkolenky!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam