• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Když někde potkám nehlídané propagační materiály stran a různých spolků jako SPD, Stačilo, Hnutí pro život, atp., tak je všechny vezmu a zlikviduju, aby to náhodou nepřišlo do rukou někoho, kdo by se podle toho snad chtěl řídit. Připadám si u toho vždycky jak děsná aktivistka a říkám si, že jsem třeba nějakou duši zachránila.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Strašně moc mě frustruje ten prázdnej AI styl tadytěch obrázků...
    ZRK
    ZRK --- ---
    MORIARTY: LOL

Jsem si mezitím stihla stáhnout a zaplatit cvičící aplikaci, naskenovala tam 3D svoje tělo a AI mi udělala nějaké výpočty. Momentálně, i se zataženým břichem, mám prý cca 39-40 % tuku. To vám jako představa stačit musí. Prostě se ve svlečených ještě minimálně pár měsíců neobjevím :D
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Jsi krásná v jakékoli váze. Asi jde hlavně o to, jak se v tom cejtíš, jestli tě to omezuje a tak. Ale člověk, který je fit a celoživotně se hýbe to zpravidla shodí raz dva.

Já se taky dokopavam k tomu teď začít běhat. Už jsem si koupila sluchátka, ha! Ale mužem jít třeba někdy spolu :)
    ZRK:
    DR_NIKITA:
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    a nezapomen na podkolenky!!
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Jo, vyfoť se nahá, my ti pak napíšeme, že to není tak strašný :)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    ZRK: třeba by ti lidi napsali, že to není tak strašný...
    ZRK
    ZRK --- ---
    VERSONNENHEIT: To fakt nechceš :D
    Dlouhé letní šaty a naučená póza umí schovat kde co. I to stehýnko jsem povystrčila jen lehce. Mám nyní při svých 173 cm 8O! kilo. Křivkoidní ideál, o kterém píši níž, byl lehce přes 65 a měla jsem na sobě tou dobou o mnoho více hmoty svalové.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se že chci vidět svlečenou fotku ZRK. Vedle v ISM to jako nadváha nevypadá...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FAT: Nejdřív rozcvičku!
    FAT
    FAT --- ---
    HAR4NT: On chtěl přibrat, ne protáhnout...
    :-D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ALESH: to chce pres den pit olej a vecer se precpat burakama
    ALESH
    ALESH --- ---
    TOXICMAN: jedl jsem normalni jidla ale pridal jsem 3x za den 250g tucneho tvarohu a piskoty. Vetsonou rozmichane s jogurtem. Behem dne jsem snedl treba 2 baleni piskotu. Plus tedy klasika snidane, obed, vecere a obcas svacinka. V noci jsem se budil uplne mokrej a durch propocanej, ajk jsem ten tvaroh potil. Jinak nic. Pak jsem chodil do McD na velky menu kazdy den k obedu, cely mesic. A taky nic.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    ALESH: čím si se nezřízeně přežíral? resp kolik to mělo kalorií?
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ZRK: Buď v klidu.. dej si kalorický deficit a ono se to srovná. Namakáno máš ;).
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZRK: Ja se vzdy cítila pohodlně tak uz 58-60kg. Když se to vysplhalo jeden cas i pres 70kg, tak jsem chytila podobnou paniku. Myslim, ze z toho období nemam ani fotky :)) A bývalý mi řekl, že si vlastně ani nevsimnul, když jsem od zrcadla prskala, ze mi mohl něco říct.
    Už pred tim jsi to dělala pro sebe, tak věřím, že to zvládneš znova ❤️ Pár špeků se da ještě zbavit, jsou horší věci :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    MICHELLEDANIELS: No tak já jsem žila vždycky dost aktivně a ve stresu. Když jsem se zbavila toho největšího stressu, začala jsem taky pravidelně cvičit a chodit do sauny. Nakonec mě to tam po dvou letech táhlo i třeba 4/5 x týdně. Noale to jsem byla bez partnera. Pak jsem místo tohoto úniku unikala za svým milým na chatu/večeři/jinej výlet a tak vůbec jsem se přestala hlídat. Ještě loni v létě to šlo. Myslím, že nakonec ta ne úplně vyrýsovaná, ale spíš křivkoidní postava byla nej. Ale přes zimu se to nějak rychle přehouplo a upřímně doufám, že si spíš nezvyknu. A zamakám. Že se zas budu bez faldů a dolíčků na sebe do zrcadla dívat ráda a cejtit sexy. A že to zvládnu nepovolit, neb v prosinci mi bude přeci jen 40. To už se pak, co jsem tak četla/slyšela, formuje a udržuje postava ještě hůř...
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Vzala jsem si dneska ponožky z papežem a malými papamobilky, co jsem si koupila v Polsku, a každýmu na potkání to s evil výrazem ve tváři ukazuju. Zatím se setkávám hlavně s podezřívavými pohledy, ale i tak z toho mám dětskou radost.
    Ještěže nevěřím na posmrtné peklo, za tohle by mě tam určitě osmažili.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZRK: porodní vahu uz mam par let. Takže ten šok znam :)
    Ale vsak to znas... telo bylo zvyklý na zápřah, asi i věští kcal vydej a nejspíš jsi trochu povolila. To se zase srovná ❤️
    ... nebo si zvykneš jako ja :P
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ALESH: mám to podobně, od 18 do 40 jsem vážil 58, pak to skokově narostlo na 68 a tam se to drží dost bez ohledu na životosprávu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam