• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: PCP nebo suseny zaby?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BOBESH: tak dik. prave mi vypadla hrst vlasu, tri zuby, mam pocit ze jedno koleno se zmenilo na kovove, v miste leve ledviny citim nezvyklou prazdnotu a z kvetinacu se ke mezacina stahovat hlina a tvorit mi na hrudi malou hromadku...
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Mam asi o deset kilo vic, nez bych chtela. Asi o patnact, nez bych mit mela. A poprve v zivote se z toho nehroutim a je mi dobre. Clovek se to musi naucit nosit, protoze kazdy telo je jedinecne krasny. To noseni musim jeste trenovat :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja vim. sem ozralej, ale chtel bych zpatky :]
    The Offspring - Want You Bad (Official Music Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=_g19fCJotPc&list=RD_g19fCJotPc&start_radio=1
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    Vždycky se mi líbila máma bejvalky. Dneska jsem jí viděl a pořád bych na ní nechal oči.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ADELHAIDA: :))
    The Big Bang Theory - Amy does River Dance for Sheldon
    https://youtu.be/JDj6h_1JEws?si=MLLnHMdunbMoxTS7
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Přihlásila jsem se na irský tance, protože ten kroužek je kousek od domu a v úterý večer. Irský tance mě nijak nelákaj, ale jindy v týdnu nemám čas.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MULTICAT, ZRK: taky bych vas objala,ale nevim, jestli pres pupek dosahnu..:-/
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Miluju kozí mlíko.
    ZRK
    ZRK --- ---
    MULTICAT: objímám!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ZRK: to mi povídej. Ja jsem taky přibrala, nejspíš z psycho léků. A je to fakt nepříjemný.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Sis dneska nevzal prášky, že to píšeš všude? :D
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    miluju ženská prsa
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    GRANTORINO: Samolepky jsou blbý. To chce mít u sebe škrabku na samolepky nebo zásobu samolepek s kočičkama, kterou to prelepíš.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Miluju Maju!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VRATENKA: hele já jsem se posledně tak nepozorovaně snažila strhnout jednu nálepku, ale oni ty prevíti teď mají tak kvalitní nálepky, drží mrchy!
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    KOOTCHA: jednou mě to taky napadlo, ale ne, není to stejný. Skoro si ale někdy i říkám, jestli jim neberu příležitost se před někým definitivně znemožnit. Kdo ví, nějak si ten efekt svého počínání nedokážu ověřit.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    VRATENKA: papanožky!
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    VRATENKA: delam to taky a pak premejslim, jestli se nechovam tak, jako oni.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    VRATENKA: Taky likviduju v kostele na stolecku Alipro a ve zdravy vyzive Tvorivou spolecnost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam