• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    EMAET
    EMAET --- ---
    Ráda jim hranolky hůlkami. A taky brambůrky a všechno, co špiní ruce.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    _ANT_: standardní snídaně na transfůzce v Krči :)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Sezrala jsem k snidani 3 parky s kremzskou, 2 rohliky a kinder pengui.

To jsem trosku prepiskla.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Já se párkrát omlouvala šéfové, že jdu na poslední chvíli na naše 1:1, protože jsem musela po probuzení drbat démonka nebo ještě pomazlit před odchodem.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    EZOUN: Zrovna sem s tím jdu.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    BERUSKA_CA: Samozřejmě že to není vhodné pro každé povolání, někde by to mohlo i vadit :)))
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    BACCARA: Me obcas civilisti masturbuji v praci a neni to uplne idelani…
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    "Masturbovat se má v práci" Charlie Runkle
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    MART1NKA: :D a přitom člověk pak může zaměstnavateli dát mnohem víc energie a lepší soustředění, mandatorní masturbační "hour off" by prospěla všem!
    (navíc teda u mě je ta kočkovýmluva obvykle pravdivá a bez veškerých dvojsmyslů :D ale díkybohu mam i pár klientů, kteří chápou i "jdu pozdě, v kavárně si mi sedla na klín cizí kočka a nemůžu se zvednout")
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    DEADSLUT: Ehm, esteze spolu nepracujeme, dvom by ten samy manyr asi nezozrali.
    Ale na rannu masturbaciu sa vyhovarat nejde.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    MAR_TINA: ono už se mi párkrát stalo, že na odchodu jsem například stoupla bosou nohou do blitek v chodbě, takže jako výmluva/omluva to neni zas tak nereálný...:))
    N_I: :D t
    N_I
    N_I --- ---
    Nad ránem se mi zdály tak příjemný erotický sny, že jsem se rozhodla vysrat

přiznám se, že moje roztržitost a neschopnost dočíst text do konce nabízí občas zajimavý konotace
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DEADSLUT: líbí se mi práce, kde se pozdní příchod dá omluvit kočkou
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Nad ránem se mi zdály tak příjemný erotický sny, že jsem se rozhodla vysrat se na vstávání. Přišla jsem pozdě do práce a svedla to na kočku, ale worth it.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    RANDOM_NIGHT: Děkuju ti náčelníku, že ses mě zastal :))
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    FRK_R23: Stejně tě máme rádi.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jsem strašnej kokot.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Když mi bylo kolem 16, milovala jsem Kaisera a Lábuse a jejich trapárny. S kamarádkou jsme dělaly ptákoviny typu balon pod tričkem aka těhotný břicho a u toho jsme pily lahváče a bavily jsme se pohoršenými pohledy nebo řečmi starších dam. Časem to sláblo, na nějakou dobu to zmizelo úplně. V posledních letech jsem se ale k této bohulibé činnosti vrátila. Přiznávám, že občas pošlu někoho pro dřevěnej plíšek z umělý hmoty nebo levou kličku od pravýho zámku. Jednou jsem pustila do školního rozhlasu hlášení o lopatce na uhlí (to mělo velkej úspěch) a stihla jsem zdrhnout. Minulej tejden jsem na obědě tvrdě přesvědčovala kolegyni o tom, jak se můj telefon dobíjí za úplňku solární energií. Dneska ke mně tichá pošta donesla info o nějakým speciálním typu telefonů, kterej se nějak prej jako dobíjí přes noc i bez kabelu a já, byť mě to na jednu stranu děsí, si mnu ruce a poťouchle se bavím. https://www.youtube.com/watch?v=FapwQblS_dY&ab_channel=daG
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Dal jsem dítěti prázdnou krabičku na svačinu. Vzala to sportovně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam