• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    trpím iracionálním odporem k večernímu čištění pleti.
    bez umytých zubů bych nemohla jít spát, použít krém mi taky nevadí, ale to vyčištění, to je každodenní boj! jak kdyby se mozek zasekl "umyli jsme nádobí, vypulírovali kuchyň, utřeli jídelní stůl, uklidili podlahy... jdi mi k šípku ještě s nějakým čistícím prostředkem!"
    :-)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Mám jednu velkou vadu. Neumím se na nikoho pořádně nasrat ani když by si to zasloužil.
    Umím se pohádat, ale nedokážu být zlej a třeba někoho seřvat.
    Je to diagnóza, no.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GIRAFFKA: no to by mne taky zajímalo :D
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KAIAFOX: a jak?:)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    GRANTORINO: že na absenci vkusu, ženskosti a ženské schopnosti vytvořit útulné prostředí mi asi tanec nepomůže;-) No na tu ženskost asi jo. Ale nevím, jestli mě úplně chápeš.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MARKYSHA: jak souvisí zařizování bytu s tancem, hm možná si to děláš moc komplikovaný XD
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    GRANTORINO: to možná jo, ale já to mám rozšířený i na schopnost si třeba zařídit byt. Přítel chodí v punkových a metalových hadrech, ale má to styl, byt má zařízený tak, že se to k němu hodí a má to nápad. Já mám místnosti a v nich je nábytek a věci. Nic víc. Přítel by mi to chtěl pořád předělávat, jenže já mám k tomu takový ten autistický odpor ke změnám, zvlášť v brlohu. Takže on něco předělá, má to smysl, je to hezčí, ale já vypadám vždycky tak vyděšeně, že už to radši ani nezkouší.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ERRTU: Že já to občas udělám a vždycky je to skvělý 😁
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Ja jsem rada zvana na akce i kdyz vsichni vime, ze nikam nikdy nejdu.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Lol, dělám si prdel, kdykoliv mě někdo někam tahal, tak sem měl tak asociální náladu, že sem se prostě na něco vymluvil a oni se na to časem sami vysrali.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: Mám to naprosto stejně. Na druhou stranu si říkám, že taky můžou zvednout telefon a někam mě vytáhnout.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Jsem strašný kretén co se týče udržování vztahů a vidění s kamarády. Technicky jsem o většinu přišel protože nejsem štond zvednout telefon a někam je vytáhnout.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MARKYSHA: bude to znít jako klišé, ale ženám s nízkým sebevědomím fakt pomáhá jakýkoliv druh tance. Tam se opravdu často vyklube z nenápadných žen velice šarmantní žena, silně doporučuju. Je jedno jaký druh tance.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Že mě kolega dost překvapil, když mi řekl, jak o mně mluví lidi v muzeu.. 🤦
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    LUSINDA: To je fakt, mas pravdu ze malokdy se treba za nekym otocim..
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MARKYSHA: ona to je obcas i zenska nemoc se zbytecne moc kritizovat :)
    On kazdy bude mit nejake to hezke osobni kouzlo, jen to kazde jedno kouzlo nepusobi na kazdeho :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MICHELLEDANIELS: tak bych to pochopila. Hodně lidí mi řeklo, že mám kouzlo osobnosti, ale to pořád nevylučuje to, že vypadám jak cuchta a když se o něco pokusím, tak vypadám ještě hůř.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MICHELLEDANIELS: tak uz i ja podlehla a koupila bezdratova. Ale dratovky stejne po kapse v zaloze budu radeji mit. Uplne uz se vidim, jak budu lina je nabijet. Stejne jako power banku, ktera mi uz x let jen lezi v supliku.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LUSINDA: šarm je osobni kouzlo, kdyz zaujmes i bez vzhledu. Nekdo rekne energie, ktera te prasti, kdyz samantni osoba nekam vejde. Zeny ho casto maji, ale pravdou je, ze zen s puvabem kanalu je taky dost.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    DR_NIKITA: šarm nehodnotim u lidí co znám, ale pokud se projdes v obchodě, galerii, na ulici .......tak aspoň pro mě vyčnívá fakt málokdo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam