• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja mam svoje rodice rad, vim ze to se mnou nemeli lehky a jsem jim vdecnej za to, jak me vlastne vychovali a to i presto, ze sem nakonec od nich utekl. Miluju je. Sice bych obcas neco u sebe rad zmenil, ale to uz asi uplne nepujde, protoze dost veci do me tak trochu jakoze namlatili. Moc se u nas v rodine neprokazovala laska, jakoze bysme si rikali, jak se mame radi a milujeme se a do toho se denne hladili nebo objimali, takze toto neumim moc rikat a delat ani ja a to ani kdyz cloveka miluju nade vse. Proste to neumim. Nekdy to jde samo, ale neni to automatika. Obcas me to mrzi. Vedli nas k zodpovednosti a samostatnosti. Nasi se naopak strasne hadali a asi i to sem od nich podedil, protoze obcas mam pocit, ze kdyz mam pravdu, tak si ji musim obhajit za kazdou cenu, misto toho abych se proste sebral a sel do prdele. Dost v sobe skryvam emoce a city, protoze to se u nas v rodine taky nenosilo. Bohuzel to u me pak vyvola emocni vybuch a to taky neni uplne ok. Naucili me, ze nic neni zadarmo a ze si na vse musim vydelat sam. Naucili me si vazit veci, protoze si uvedomuji jakou maji hodnotu. Ale to taky neni vzdy uplne super, protoze se obcas clovek kuli tomu nasira a rozciluje, kdyz mu nekdo druhej znici neco cenneho. Ale nejvic si cenim toho, jak me naucili mit uctu ke starsim a celkove k lidem, nelhat, nekrast a hlavne nepodelavat lidi. A ze dane slovo plati a pokud nekomu neco slibim, tak to dodrzim i kdyby trakare padaly.
    Ja bych vlastne rodice nemenil a sem rad, ze jim ted mohu skromne pomalu vracet to, co investovali oni do me. S tatou uz asi nikem nezajdu, ale casu spolu ted travime vic nez za poslednich 20 let.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    INSEQUI: otec takhle žije už cca 30 let...tomu řikám marná generace
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NEI: to co hledáš, se jmenuje onlyfans
    ALESH
    ALESH --- ---
    Kdyz ctu ty pribehy tady o chovani rodicu, tak je mi az stydno za to jake mam rodice ja. Nikdy jsem rodice nevidel opile. A to za mlada podle vseho kalili hodne. Mama prestala kourit kdyz otehotnela, tata z ohleduplnosti kdyz jsem se narodil (ale neprizna to a rika ze to je tim ze mu mama kupovala spatny cigara). Napul rozkurenou krabicku ma porad v kredenci. Kdyz se rodice tak 1 do mesice trochu pohadali, myslel jsem ze to znamena ze mame rozvracenou rodinu :D Vzdycky me podporovali a to i kdyz se mnou nesouhlasili. Nikdy me do niceho nenutili, nekritizovali moje partnerky ani moje zivotni rozhodnuti. Penez jsem moc nemeli, ale v rodine nehraji dodnes zadnou roli. Mama se vzdala dedictvi, protoze se nechtela hadat se segrou (ktere je tezce za vodou, ale evidnente ji to nestacilo). Zadne pujcky, zadne spory o majetek, kdyz se poridi nova vec - auto, pocitac, fotak, tak se stara neproda, ale nejdriv se overi, jesti ji nepotrebuje nekdo z rodiny a ten to proste dostane - to mi teda prislo samozrejme, nez jsem zjistil, ze si lide i v rodinach bezne veci prodavaji. Nekteri znami dokonce i v partnerskch vztazich! Vzdycky jsem si myslel, ze me rodice vychovou moc neovlivnili - jsme kazdy uplne jiny tata, mama i bratr. Ale ted s odstupem vidim, ze ty zakladni hodnoty - tolerance, nekonfliknost a nelpeni na penzich a statcich je neco, co nas spojuje. Ne ze by to tady byla nejlepsi vybava do dnesniho sveta, ale nemenil bych.
    ACKO
    ACKO --- ---
    Však recht ne nadarmo se říká NUR EIN SCHWEIN TRINKT ALLEIN
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    FRK_R23: Tak tohle mám úplně stejně, můj otec za posledních cca 10 let úplně rezignoval na život a jediný co dělá je, že leží u televize a čumí na píčoviny typu Soudkyně Barbara a pije pivo a rum. Já od té doby skoro přestal pít a jen občas si dám nějaký alkohol a to jen když je příležitost a jsem ve společnosti. Tohle na mě působí jako dokonalej odstrašující příklad.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    RENFRI: No pro mě to má nakonec i pozitivní dopad, přestal jsem pít doma :)
    ACKO
    ACKO --- ---
    já chci domů, tam se už topí
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    Ty vole já bych spal...to je počasí pro medvěda...a ještě jsme dneska se ženou zaspali, protože jsme zlomili večer láhev portského a koukali na oblíbenou korejskou soap operu....zííííív
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    FRK_R23: Můj otec se upil, když mi bylo 21. A předpokládám, že je to takhle o dost lepší, než kdyby se tu rozkládal ještě desítky let, ale otcovská figura a vůbec nějaký vztah s otcem mi vlastně sem tam chybí pořád.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    MART1NKA: a v těle, když tancuje (v klálmdí hrála/tancovala v nějakém h8debním videoklipu a republikáni to zkoušeli použít proti ní, ale moc to nepomohlo)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Kupovala jsem vcera zakusky a prihodila jednu čáru. Protoze mi to nedalo a chtela jsem te prodavacce rict "dam si jeste jednu caru" :D Tyhle pubertalni nalady me asi jen tak neprejdou :)) Btw, predstavu asi mam, ale vlastne ani nevim, jak to chutna :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ked premyslam nad tym, kto sa mi paci, vzdy mi vyskocia prve zenske
    asi by som si fakt mala najst holku alebo co
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BIRMA: ano, nesmí otevřít hubu.
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    MAR_TINA: To jo, ale pak to bohužel zabije ten jeho upištěný hlas :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    GIRAFFKA: jako salaman byl vyrazne odvaznejsi, to nemohu rict :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ERRTU: u ty to ale neni prekvapivy:)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ELIZHANNAH: tak ona by s náma se všema vyjebala s nadšením...
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Mne sa páči Alexandria Ocasio-Cortez, má také ohníčky v očiach
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam