• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    DR_NIKITA: brát ti to nebudu, nijak zvlášť v těhle typech jídla nejedu...
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    GRANTORINO: Gril u nas opravdu nenajdes) Smoker je trochu jina liga..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: a teda přiznávám se, že ač jinak dávám přednost 100% bavlně, tak kabátek z Putina bych ten týden klidně unosila :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    nedokážu přečíst aktuální téma v [SEDM - 7 lidí, v jejichž kůži byste chtěli strávit týden]
    aniž bych si při tom nevzpomněla na Mlčení jehňátek.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    NICOLLETTE: Ano ano, mym revirem je kuchyn)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NICOLLETTE: chceš říct, že se při šamanských rituálech rituálně řeže do prstů a kouzlí s cibulí :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    GRANTORINO: nebo dělá šamanské rituály, to nevíme že jo, těch možností je!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NICOLLETTE: dým z bukového dřeva, cibule, prostě dělá u grilu :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    DR_NIKITA: ty jsi switchla práci směrem do gastra? Nebo řezbářství? Já fakt nevím, co si pod tím představit.. co tam dělá ta cibule? So many questions:)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Mám nový noťas.. a hle mám problémy.. ale konečně mám AI parťáka a ja jsem schopná si to vse udělat sama.. neuvěřitelný..
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Vymnenila jsem praci ktera dobre vypada za praci, ktera me tesi, naplnuje me, dela mi kazdy den radost a musim neskromne rict, ze pro ni mam proste vlohy.. Sice mam orezany prsty, smrdim dymem z bukovyho dreva a dneska i cibuli, ale jsem bezmezne stastna a vyklidnena))
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZANKAZU: tveho taty mi je lito, ale dobre delas. Ja na to prisla az u psycholozky, ze si sama nejvic ublizuji tim, ze si omlouvam lidi a jejich chovani, ze se je snazim pochopit proc. Pritom, v prvni rade je dulezite se citit komfortne sam, nemusim si nici chovani omlouvat. Nemusim ho vlastne prijmat a chapat, ani kdyz si ta osoba rika "rodina". Ten clovek taky nepremysli nad tim, co svym pristupem a chovanim zpusobuje...
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    XCIDER: Ještě neplést s Paulem W. S. Andersonem, mým nejoblíbenějším!
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Bojím se roku 2038
    Year 2038 problem - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Year_2038_problem
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    ERRTU: mne se az do minuleho tydne pletli US reziseri, Paul Thomas Anderson a Wes Anderson :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BACCARA: voni nakonec i ti staří doktoři mají řidičáky a chtěj si je nechat
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    PALEONTOLOG: Teta asi byl sběratel, někteří lidé tomu úplně propadnou. Někdo známky, jiný bačkůrky a někdo hotovost. Na tom nevidím nic špatného :)))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BACCARA: hm nedávno si jedno místní id nechalo zrušit účet. mělo takovou historku, jak mu umřela teta na polycystickou fibrozu plic. soudní znalkyně a dopravní psycholog a plnej byt hotovosti v různých měnách :D
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    PALEONTOLOG: Ano, děje se to. Někteří starší lékaři to nedělají. Dokonce znám jednoho lékaře důchodce co pro svoje známé otvirá ordinaci jednou měsíčně a píše krásné lékařské posudky k řízení. Nedělá to pro peníze, ale z jakési solidarity.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BACCARA: no a já ti říkám, jakou mám zkušenost. mám 2 invalidní rodiče, ani jeden už si nikdy nezařídí a oba mají papíry, nikdy je nikdo nevyzval a nejsou jako sami.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam