• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    já bych ho i pil, ale nemůžu
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jo, jedno je hnusný a druhý ohavný. Já jinak věci z mlíka miluju, nebo aspoň až na pár výjimek snaším, ale samotný? Bleh.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Ono teplý mlíko vs. studený mlíko…to jsou dvě zcela jiné disciplíny!
    MELDA
    MELDA --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: Aspon vim, ze sem te pripadne na schuzku nepozvu :-)

SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Tvl nechte toho. Mně z mlíka natahuje na blití. Ten smrad, škraloup, vidim latté a musim si odplivnout, jak mi jedou sliny. Fuj:)
    MELDA
    MELDA --- ---
    SALAMAN: A v mléku se můžeš i koupat :-)

Koupel v mléce - Kleopatřino tajemství krásy dostupné v Zakopaném - Piwne Spa Zakopane
    https://piwnespa.com/cs/koupel-v-mlece-kleopatrino-tajemstvi-krasy-dostupne-v-zakopanem/

#teammliko
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    add. Mléko jsem tým Salaman

I❤️Milk
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nečtu předmluvy ke knížkám, zásadně je přeskakuju.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Bavi ma citat inzeratyv sexseznamke.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NELLAS, DEADSLUT: diky, damy. Ja to nakonec vzdycky zvladnu, ale fakt s komediema a se slzickama v ocich.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    STEPNI_VLK: Mléko z mlékomatu je to, co hledáš. Svého času jsme po kvízu jezdili přes mlékomat, a z toho se mi ta smetana v lahvi vždycky usazovala :)
    VATYKUS
    VATYKUS --- ---
    SALAMAN: ach jak poeticky popsano. Jdu se opit mlekem jako kazdy vecer. Sdilim tvou zavislost, nejsi v tom sam. Mijuji mleko. Nikdy mi doma nechybi ♡
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SALAMAN: já neochucený mléko nesnáším, ale pokaždé, když jsem kojila, měla jsem úplně stejné pocity. Nektar prostě. Seděla jsem, kojila a při tom jsem vychlastala litr. Po odstavení bum, zase mléko nesnáším. Ale úplně jsi mi ty pocity připomněl:-)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    GIRAFFKA: velmi chápu, nabízim se spolu s NELLAS. Pokud bys krom lososové pasty chtěla za odměnu i domácí karamel, jsou dny, kdy mohu dodat. I k tomu stržení náplasti bych asi byla v nejhorším ochotná, ale za případné vykrvácení se předem zříkám zodpovědnosti.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: Piškotky můžu dodat, i nějaká slova útěchy a podpory. Pokud chceš mnoukat, tak můžu nabídnout i takovou lososovou pastu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Dal jsem si dva hermeliny a dve sklenky mlika. Zitra zeseru celou volebni urnu.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    STEPNI_VLK: Občas se dá sehnat "selské" mléko ve skle, který tam má přesně tenhle špunt ze smetany.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    SALAMAN: Mléko mám též hodně rád, byť mléčným feťákem bych se rozhodně nenazval. Ale kde jsou ty časy, kdy jsem z ledničky vytáhl skleněnou lahev, promáčkl hliníkovou zátku a než jsem se napil, tak jsem lžičkou doloval ten usazený špunt smetany nahoře. Ach, kde jsou ty časy! Dnes, když má člověk štěstí, tak u některých nad 3-4 % narazí na lehounký smetanový škraloup. Víc ani ťuk.

Jo, a suverénně největší hnůj bylo mléko v pytlíku. Do smrti si budu pamatovat tu hnusnou rohožku před dveřmi pratetiny půlky baráku, kterou z těch sáčků upletla, beztak na základě Přemkova Receptáře...
    MELDA
    MELDA --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: Jo, tak ty mas kocovinu... to me melo byt hnedka jasny, jak sem docetl ke slovu coca cola :-)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Jako dítě jsem byl schopný sníst najednou pět suchých rohlíků a zapíjet je studeným mlíkem.
    Dneska bych to asi nedal :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam