• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NEI
    NEI --- ---
    MORGYSZ: Musíš to brát z té lepší stránky - až začnou, tak si s nima konečně pokecáš.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    PIKKMA: Taky, taky.... doma sama se sebou mluvím uplne bezne, hovory, ktere se normalne odehravaji jen v me hlave, doma ventiluju ven. Taky abych se nezblaznila. Kocky neodpovidaji. Zatim.
    Az zacnou, budu v pruseru.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    PIKKMA: Jsem na tom úplně stejně. ;) Občas si něco drmolím a na rohu regálu potkám člověka. Tak pak vždycky chvilku přemýšlím, jestli mě slyšel či ne. Ale nakonec nad tím mávnu rukou, jako že sere pes. :)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Furt si v angličtině pletu "his" a "her". Odjakživa mi her jde z nějakého důvodu pocitově víc k mužskému rodu. Takže když tahle zájmena v mluvě užívám, musím na to vždy myslet a občas se díky volbě správné varianty na sekundu dvě zadrhnu…
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    NEI: ❤️🖤
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KURE: Když zatne drápky, naskočí škubnutí samo.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PIKKMA: nos sluchátka, budou si myslet, že mluvíš do telefonu.
    KURE
    KURE --- ---
    PIKKMA: nemůžeš sebou škubat, když máš kočku na rameni!
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Začínám stále více trpět samomluvou! Nejdřív to bylo jen doma a v kanceláři, ale už se mi to děje i venku. Až uvidíte v obchodě magora co si komentuje svoje nákupy budu to jistě já. Skončim jak ty bláznivý babky co si furt něco mumlaj a divně sebou škubou, to je uplně jasný. A s kočkou na rameni samozřejmě.
    NORALENORA
    NORALENORA --- ---
    LEJIMADA: upřímně tě lituji a na dálku chumlám, to je moc
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SALAMAN: zkus to o dvě oktávy níž
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jako ta samota je nekdy hodne na picu. nejde jen o nejakou pritelkyni/manzelku, ale celkove bejt bez rodiny, pribuznejch (krom jedny sestrenice, kdesi za horama), nemit nejlepsiho kamose, partaka, nekoho kdo vas zna a toleruje, nemit se komu sverit, vypovidat...tak to se teda priznavam ze neni uplne fajn pocit
    NEI
    NEI --- ---
    Umím zazpívat a pamatuju si italskej text týhle písničky.
    Bella Ciao - La Casa de Papel
    https://youtu.be/9ao4FEaDGhQ?si=cR9CWLUlWUrP4uui
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Už spoustu let je mým snem naučit se zazpívat árii Non più andrai z Figarovy svatby, ale vždycky to po několika marných pokusech vzdám. Já, kterej zpívá hnusně i fakin Igelit od Nedvěda. Neskutečně obdivuju operní pěvce a pěvkyně.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LEJIMADA: čekala jsem na tu část přiznání se sekerou a lopatou. Soucítím.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já někdy vídám lidi, co jezdí s kočkama na ramenou nebo na klíně. Jen tak na volno. A říkám si, že by to bylo děsně cool, kdyby démonek byla ochotná sedět mi za krkem, nebyl to děsný srábek a uměla na pár minut držet tlamičku.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SALVATOR: nn,oni si reknou a dojdou si do nabidnuty bedynky s podestylkou. Ale spis je muze vofouknout. A nektery teda taky nesedej,ale mocne spacirujou a realizujou pruzkum okoli transportni osoby. Jednou jsem takhle vezla dve akcni potkanice s blbou =nezaviratelnou prepravkou z Pankrace na Haje a bylo to s nima jako projet cely Becko tam a zpatky.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MART1NKA: Myslím, že by to bylo cool, ale nevím, jestli bys za tím krkem neměla taky potkaní bobky.
    LEJIMADA: Hmm. Sice píšeš "drahá polovička", ale já tam čtu "další dítě".
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MART1NKA: normalka,mas s sebou nahradni mys.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ked som bola na strednej, chodila s nami busom holka, co mala bieleho potkana v kapucni a chodila s nim do skoly. vzdy som jej zavidela.
    jak moc divne by bolo chodit do IT firmy s potkanom za krkom?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam