• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MART1NKA: normalka,mas s sebou nahradni mys.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ked som bola na strednej, chodila s nami busom holka, co mala bieleho potkana v kapucni a chodila s nim do skoly. vzdy som jej zavidela.
    jak moc divne by bolo chodit do IT firmy s potkanom za krkom?
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    LEJIMADA: Přiznám se, že takový přerostlý jelito bych s chutí vykopala před práh a třískla mu dveřma za zadkem.. protože tohle je snad horší, než bejt samoživitelka 🤦
    ACKO
    ACKO --- ---
    Byla jsem v obchodě Zara home a měla jsem chuť si toho polovinu natahat domů, ještěže se mi už nic nevejde do kufru.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Přijela jsem po deseti hodinách z práce, kde jsem lektorovala osmáky. Jela jsem deset kiláků v dešti na kole do i z práce. Práce venku, v kose a za mírného deště. Stále nejsem fresh po kovidu. Přichystala jsem večer předem věci k obědu (na ohřátí). Jen jsem dojela, tak drahá polovička hlásí... hele je tu máma, můžete udělat úkoly s ní. Ok, uděláme úkoly, pak se jdeme s klukama projít do aleje za vesnici pro kaštany do školy na zítra. Ptám se kde je pečivo, které měl milý koupit. Byl celý den doma. Nekoupil, protože se mu nechtělo nikam jezdit. Byl zbytek polévky, tu dojedl sám. Dětem jsem uvařila těstoviny a šla si na půl hodiny lehnout. Dvakrát mě za tu pulhodinu vzbudil jak na děti ječel. Tak jsem vylezla a šla chlapce uspat.
    Doma v lednici ani oběšená myš... A hádejte... můžu za to já. No a jestli bych neuvařila něco na oběd zítra do práce. Do hospody se mu zajít nechce, protože by si tím při obědové pauze neodpočnul. A mohl by zmoknout. Deštník nosit nebude, není blázen a já jsem divná, když jsem to navrhla. Kdo by nosil deštník, ještě by se mu kolegové smáli. Dělá v bagetárně. Tam jíst nechce. Jezdí do zaměstnání autem. Dnes měl volno a auto doma. Jídlo žádné nekoupil, protože musel sbírat ořechy. Máme jeden ořešák u domu. Jako vím, že psychické problémy jsou svině, ale on si myslí, že je naprosto v pořádku. Divná jsem já, děti, kolegové ... a nikdo ho nechápe. Chtěla bych mu pomoct. Většinou. Dnes bych ho nejraději uškrtila. A chci politovat a zachumlat se s horkým vývarem do deky. Kdyby ho jen někdo nesežral...
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Koupila jsem si novej svetr a libi se mi natolik, ze se zejtra tesim do prace az budu mit duvod vzit si ho hned na sebe.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    POWEROFSTYLE: přiznám se, že občas projedu křižovatkou a pak si uvědomim, že vůbec nevim jestli byla zelená.
    Teda jezdim autem téměř denně, nikdy se nic nestalo, ani jsem nikdy nedostal pokutu za jízdu na červenou a možná to vždycky podvědomě projedu na zelenou, ale ruku do ohně bych za to nedal
    POWEROFSTYLE
    POWEROFSTYLE --- ---
    Poprvé jsem projel na červenou.
    Zrovna v tu chvili kdy jsme s návštěvou ze Švajcu řešili jak se rekne zelená.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    RAGNAROK: :-) to je zase cigaretová akrobacie
    přiznám se, že jsem teda nikdy nepochopila ještě jednu věc. že toho Waldeka se skleněným okem nepoznal dřív. dycky si říkám, zda to byl záměr - tím tvůrce řekl, že je to opravdu velmi nedůvtipný policajt a že vítězí hlavně svými svaly
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A:
    :-)
    Me by zajimalo jestli to je skutecna cigareta. To cigo snad musi mit prilepeny na rtu. Vubec nechapu jak je nekdo schopnej se nadechnout a ze mu nevadi ten kour v ocich. Je to pro me fyzikalni zahada.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    v pátek na ČT zase dávali Strach nad městem (1975) o maniakálním vrahovi nestydatých pařížanek Waldeckovi. já vím, že diváci s napětím sledují hlavně Belmondovu střešní akrobacii, uznávám, že je to kumšt, ale já krom toho napjatě sleduji, jestli mu v těch nádhených interiérech bytů neupadne popel na ten plyšový tepich. když vidím ten jeho typický postoj - ruce v kapsách a mluví se zapálenou cigaretou v puse, která se mu divoce zmítá mezi rty... chce se mi křičet "propálííííš koberec, ty hovado!"

Strach nad městem (1975) | Galerie - Z filmu | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/32437-strach-nad-mestem/galerie/?page=2
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Se přiznám, že jsem byla asi jediná která nabyla volil... Minulý čtvrtek jsem chtěla požádat o volební lístek, leč jsem nezapla noťas, když jsem to šla udělat, a to mě rozhodilo tak, že jsem na to pak dočista zapomněla...
    Jako uvažovala jsem jet tři hodiny vlakem tam a tři zpět odvolit, ale v pátek jsem padla s kovidem a nepřišlo mi to jako dobrý nápad..
    FINSON
    FINSON --- ---
    Moje dítě miluje mlíko. Nevím, jestli tak moc jako SALAMAN, ale vyžaduje dávku každé ráno a večer, když se necítí dobře nebo se mu prostě hůř vstává, tak víc dávek bezprostředně po sobě.
    Potom se zklidní a začne fungovat asi jako já po silném kafi.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Jak přišel podzim, pořád se mi chce poslouchat Enyu🙄
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    HEJSEK23: Dala bych si spíš jahodový koktejl:) Ale když je Soundtrack, pravidelně mizim do pryč:)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    WRNQ: takže neodmítneš případné pozvání na kakao?
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    MICROSHIT: Hell yeah!)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Nejenze miluju ledovy mliko, ale ja tim mlikem zapijim rajcata. Vzdycky. Kazdej den. Celorocne zeru rajcata a zapijim je mlikem. Je to moje nejoblibenejsi jidlo.

Ale puvodne jsem sem sla vykriknout, ze se ritim do strasnyho pruseru a asi si uplne zruinuju zivot a nedokazu to nijak zastavit.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    HEJSEK23: Jednou za pár měsíců si hrnek s chutí dám! Ale jak už nemám batole, co sežere osm kilo tvarohu denně, tak tam moc často nechodím:) Ale poměješ se!
    ACKO
    ACKO --- ---
    Já se musím přiznat, že nenávidím mlíko a dobrovolně bych se ho nenapila. Má to důvod ten, že od útlého dětství jsem jako odpolední svačinu musela povinně vypít hrnek mlíka, moje geneticky zakodovaná averze k tomu, co je mi dáváno jako povinnost, sklidila ovoce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam