• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR: Fajn, tak mě ukamenujte mínusky za takto závažnou zákeřnost.

Určitě si do toho neprojikujete jen vlastní bolístky?
    Vždyť skoro o nic nejde.
    Mikiny ničit nebudu, ani vyhazovat, to by mi bylo líto. Jen to teď takhle trochu zkusím a když je bude hledat, tak mu řeknu kde jsou.

Kdybych celou tuhle vámi soudící a hodnotící situaci vzala a šla mu přečíst vaše komentáře, tak by se akorát zasmál a řekl že jsem pako ...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI: Jo, popsala si to správně, je to zákeřnost. A navrch dost hnusná.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: To se dá taky říct na rovinu. Navíc jsi už úvodem napsala, že tvou motivací je, že se ti na něm ty mikiny nelíbí, ne že nedělá domácí práce.
    Každopádně nevím, proč mám pocit, že když si začne prát sám, tak ty mikiny postihne nějaká nevysvětlitelná nehoda.
    NEI
    NEI --- ---
    NELLAS: Není. Je to technika naučit druhého prát si své prádlo. :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Měla jsem jednoho velmi žárlivého partnera. Vadilo mu, když jsem nosila "moc velké výstřihy" (moc velký výstřih bylo vše, co nebylo úplně ke krku). Až nějaký čas po jeho odstěhování jsem zjistila, že některá moje trička, která nebyla uznána za vhodná, byla zastrčená ve skříni vzadu.
    Je to dost nepěkná manipulátorská technika.
    NEI
    NEI --- ---
    Partner má dvě oblíbené mikiny, ale vypadá v nich jako náctiletý skejťák.
    Právě jsem vymyslela zákeřnost - prostě je budu udržovat na dně koše se špinavým prádlem a on si toho nikdy nevšimne.
    Jen doufám, že si nekoupí nové a úplně stejné.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MORGYSZ: Moje kočka odpovídá, často i odmlouvá.
    NEI
    NEI --- ---
    MORGYSZ: Musíš to brát z té lepší stránky - až začnou, tak si s nima konečně pokecáš.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    PIKKMA: Taky, taky.... doma sama se sebou mluvím uplne bezne, hovory, ktere se normalne odehravaji jen v me hlave, doma ventiluju ven. Taky abych se nezblaznila. Kocky neodpovidaji. Zatim.
    Az zacnou, budu v pruseru.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    PIKKMA: Jsem na tom úplně stejně. ;) Občas si něco drmolím a na rohu regálu potkám člověka. Tak pak vždycky chvilku přemýšlím, jestli mě slyšel či ne. Ale nakonec nad tím mávnu rukou, jako že sere pes. :)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Furt si v angličtině pletu "his" a "her". Odjakživa mi her jde z nějakého důvodu pocitově víc k mužskému rodu. Takže když tahle zájmena v mluvě užívám, musím na to vždy myslet a občas se díky volbě správné varianty na sekundu dvě zadrhnu…
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    NEI: ❤️🖤
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KURE: Když zatne drápky, naskočí škubnutí samo.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PIKKMA: nos sluchátka, budou si myslet, že mluvíš do telefonu.
    KURE
    KURE --- ---
    PIKKMA: nemůžeš sebou škubat, když máš kočku na rameni!
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Začínám stále více trpět samomluvou! Nejdřív to bylo jen doma a v kanceláři, ale už se mi to děje i venku. Až uvidíte v obchodě magora co si komentuje svoje nákupy budu to jistě já. Skončim jak ty bláznivý babky co si furt něco mumlaj a divně sebou škubou, to je uplně jasný. A s kočkou na rameni samozřejmě.
    NORALENORA
    NORALENORA --- ---
    LEJIMADA: upřímně tě lituji a na dálku chumlám, to je moc
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SALAMAN: zkus to o dvě oktávy níž
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jako ta samota je nekdy hodne na picu. nejde jen o nejakou pritelkyni/manzelku, ale celkove bejt bez rodiny, pribuznejch (krom jedny sestrenice, kdesi za horama), nemit nejlepsiho kamose, partaka, nekoho kdo vas zna a toleruje, nemit se komu sverit, vypovidat...tak to se teda priznavam ze neni uplne fajn pocit
    NEI
    NEI --- ---
    Umím zazpívat a pamatuju si italskej text týhle písničky.
    Bella Ciao - La Casa de Papel
    https://youtu.be/9ao4FEaDGhQ?si=cR9CWLUlWUrP4uui
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam