• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    NEI: Když se věci vrací na své místo, kam patří, tak ano.. já ho mám samozřejmě větší (mental load, pojď mi).. ale aby si muž neohlidal pohyb dvou oblíbených mikin po domácnosti, to je trochu overkill i na totálního zevla :D.

Btw s dětma je to nutnost, když nechceš, aby sežraly něco nevhodného (baterky, domácí chemii, šití, atd..), dost nás to vycvičilo.
    NEI
    NEI --- ---
    KAIAFOX: U vás doma máte o všech věcech oba dokonalý přehled?
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    NEI: Partner snad není batole. O svých věcech by měl mít přehled.. ne jen, když je má přímo na očích.
    NEI
    NEI --- ---
    GUMBA: U mě je masivní přemisťování věcí projev stresu nebo neklidu, nebo mánie. Nedělám to nikdy, abych někoho nasrala.
    Vysvětluju si to tak, že potřebuju mít kontrolu nad prostorem, když ne zrovna nad svým životem.
    Vím, že když to zase začínám dělat, musím udělat bodyscan a ohlídat se, hledat co se děje špatně.

Ve společném soužití pomáhá nastavit zóny, kam buď nevstupuju a nebo v nich s věcmi nehýbu.

Ale ty mikiny byly na původním místě - v koši - jen jsem je doposud nevyprala.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    NEI: Hele na mě by stačilo i jen moje věci přemístit z místa, na které si je dám, aby byl nějaký ten emoční náboj. :)
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI: 👍
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR: Já to beru jako soft prank, ne jako hardcore manipulační techniku, jak to tu prezentuješ ty a Nellas.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI: Good for you. Ovšem to, že jemu to nevadí neznamená, že to je míň podlej trik.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Máme v práci 8 pokojů. Někdy se přistihnu, že některému z nich dám název nyxího auditka na celou službu. Dnes v noci to bylo ve znění:
    Ráno to smažu
    Zjištění
    Co vás sere? Kdo vás sere?
    Estetická medicína

Zajímavá služba to byla :D
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR: Pořád si říkala, že to všechno hystericky zveličuješ, až mi to nedalo a radši jsem se ho na to fakt zeptala, abych si byla jistá, že lidi na nyxu přehání a dostala jsem přesně reakci, jakou jsem čekala - úplně v klidu.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI: Nejseš poslední dobou nějaká přecitlivělá? To je jak s tím kryplfightem tuhle, to si zas hned měla pocit, že to je vo tobě.
    Prostě sem mínusem vyjádřil nesouhlas, protože schovat CIZÍ oblečení, protože TOBĚ se nelíbí holt podle mě je hnusná zákeřnost. A sobecká navrch.
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR: Fajn, tak mě ukamenujte mínusky za takto závažnou zákeřnost.

Určitě si do toho neprojikujete jen vlastní bolístky?
    Vždyť skoro o nic nejde.
    Mikiny ničit nebudu, ani vyhazovat, to by mi bylo líto. Jen to teď takhle trochu zkusím a když je bude hledat, tak mu řeknu kde jsou.

Kdybych celou tuhle vámi soudící a hodnotící situaci vzala a šla mu přečíst vaše komentáře, tak by se akorát zasmál a řekl že jsem pako ...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI: Jo, popsala si to správně, je to zákeřnost. A navrch dost hnusná.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: To se dá taky říct na rovinu. Navíc jsi už úvodem napsala, že tvou motivací je, že se ti na něm ty mikiny nelíbí, ne že nedělá domácí práce.
    Každopádně nevím, proč mám pocit, že když si začne prát sám, tak ty mikiny postihne nějaká nevysvětlitelná nehoda.
    NEI
    NEI --- ---
    NELLAS: Není. Je to technika naučit druhého prát si své prádlo. :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Měla jsem jednoho velmi žárlivého partnera. Vadilo mu, když jsem nosila "moc velké výstřihy" (moc velký výstřih bylo vše, co nebylo úplně ke krku). Až nějaký čas po jeho odstěhování jsem zjistila, že některá moje trička, která nebyla uznána za vhodná, byla zastrčená ve skříni vzadu.
    Je to dost nepěkná manipulátorská technika.
    NEI
    NEI --- ---
    Partner má dvě oblíbené mikiny, ale vypadá v nich jako náctiletý skejťák.
    Právě jsem vymyslela zákeřnost - prostě je budu udržovat na dně koše se špinavým prádlem a on si toho nikdy nevšimne.
    Jen doufám, že si nekoupí nové a úplně stejné.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MORGYSZ: Moje kočka odpovídá, často i odmlouvá.
    NEI
    NEI --- ---
    MORGYSZ: Musíš to brát z té lepší stránky - až začnou, tak si s nima konečně pokecáš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam