• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BERUSKA_CA: tak ono vubec u neclenu komunisticke strany ciny je divny, kdyz rodic protejsku nosi neco, co ja apod.
    sem mladyho od pritelkyne postrikal toaletkou, jestli se mu to libi a divka prej: to si delate prdel ne, ze muj nejstarsi syn a muj pritel budou vonet stejne!?:))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Fajn. Žádná holka mi neříkala co mám nebo nemám nosit a já jsem žádné také neříkal co má nebo nemá nosit. Nebo jsem to vytěsnil :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Mne jeden ex velmi slusne pozadal, zda bych mohla prestat nosit jedny boty, protoze mu to nedela dobre. Jeho matka si v nich osklive dolamala kotnik a on trne hruzou, kdy se mi zvrtne noha a spadnu. Boty byly na klinu. Tak jsem je nenosila, zas tak rada jsem je nemela. Tohle minprijde normalni, v pohode a slusny.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    wow... ačkoliv je můj milý dost mentálně nedozrálý jedinec, tak by mě nikdy nenapadlo pomocí manipulací řídit jeho styl oblékání.. A nesnesla bych, aby řešil co nosím já. Vím co se mu líbí a to si občas vezmu, když mu chci udělat radost a nebo si to chci nechat udělat :D Ale fungujeme i s mými hábity a jeho děravým oděním ze střední školy. A sex máme v dostatečné míře i intenzitě přes oděvní nesoulad.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Ucit dospeleho chlapa, ze s dierou na tricku sa von nechodi nepotrebujem.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MART1NKA: ja kdyz sleduji mistni zeny (jinde tak velky a rozmanity vzorek nemam), tak je vidno, ze se neumi obleknout ani ony, natoz aby mely paku oblekat chlapa, takze ano, ne vzdy to plati. Ale chlapa s jehlou a niti jen tak nevidis, ze jim obcas pokulhava vkus, se da za me taky zkousnout. Jinak bych asi fakt uz byla uplne sama... nesoudim lidi za nedostatky, soudim je, až kdyz s nimi nechteji nic delat.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: To, ze je chlap vizitkou zeny si nemyslim. Je to samostatny jedinec a mal by byt schopny rozoznat, co je spolocensky unosne. S chlapmi co sa nevedia chovat nerandim.
    Toto bolo skor o tom, ze ta farba bola hrozna a nikomu stredoeuropskeho typu neslusi. A tiez sa to da riesit s consentom. Hromade chlapov je to proste jedno.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MART1NKA: muj ex nosil na doma roztrhane veci... taky jsem mu je postupne vymenila, ale za stejne/podobne nove... i to nejoblibenejsi tricko od NY hasicu. Ne kazdy chlap na to ma kapacitu nebo to vubec chce resit. A jak se rika - Chlap je vizitkou ženy a nedovolila bych, aby muj chlap šel jako trhan. Minimalne ne vedle mě.
    A taky uz se stalo, ze jsem chlapa poslala domu prevlelnout, kdyz vysel v džínových kratasech a lakyrkach...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: ty peres dospelemu chlapovi, ktery nevi, ze ma mikimu v koši na prádlo? :D
    Se teda priznam, ze ja vcera nasla sve oblobene letni saty (ano, taky v kosi na pradlo) a pokud by partner hledal svoji mikinu, tak pravdepodobne nejdriv na mne nebo v me skrini, jsem tak trochu klasik a žiju v chaosu...
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ex, s ktorym som chodila, ked som mala 20, mal fakt hnusne oranzove triko a tiez som mu ho dala na spod kopy s trickami a tym, ze ich tahal z vrchu, tak sa nan nikdy nedostalo.
    NEI
    NEI --- ---
    NELLAS: Vždyť jsi si do mé situace projikovala tvoje trauma z minulosti v manipulativním vztahu.
    Ještě jsi předpokládala, že jsem schopná se chovat mnohem hůře - mikiny poničit nebo whatevr.
    To je za mě zbytečně emotivní lynč a ne jemný upozornění na něčí chybu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Ty seš taky lynčování. Jen jsme tě upozornili, že tímto směrem je dobré se nevydávat. Je to samozřejmě tvůj život a tvůj vztah, ale tenhle styl chování by se mezi dospělými osobami fakt vyskytovat neměl.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Ja nevim, jsem odmala divna, ale kdyz jsem se z rodicaku a part-timu vratila na full-time a bylo jasny, ze bud budu padat na hubu, nebo se o domaci prace rozdelime, udelala jsem seznam, sla za partnerem a ty prace jsme si rozdelili. Casem se cast z nich presunula/presouva na syna. Toxickej vztah, kde mi bylo urcovano, co nosit/nenosit, s kym se bavit a jaky pouzivat kremy uz jsem zazila a nechci ho ani pro sebe ani pro druhy. Ne vse, co nosim, se memu muzi libi. Je to podle me normalni a v poradku. Navic on je dospely clovek a jaksi se s tim dokaze vyporadat, ze holt mame kazdej v oblibe jiny barvy/styly.

A priznavam, ze me podobny praktiky u dospelejch lidi stale prekvapuji. To je jak v Gilmorkach tvl. Hlavne nic nerikat! Wtf?
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: A čím je osazenstvo poněkud specifičtější, tím více zvláštních věcí tam je.

Někdo neví, kde má oblíbenou mikču a někdo jinej třeba hodně nadměrně uklízí a tak podobně.

Já jsem svoje přiznání psala, abych vás pobavila.
    Vlastně se to částečně stalo, flejmy prostě zábavný jsou i když během nich dochází občas k lynčování nebo vzájemnému nepochopení ... :-)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    NEI: ano, u nás doma jsem to kupříkladu já.
    NEI
    NEI --- ---
    KAIAFOX: Já jsem přesvědčená o tom, že v každý domácnosti se vyskytuje minimálně jedna divnověc, která se vymyká běžné normě.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    NEI: Když se věci vrací na své místo, kam patří, tak ano.. já ho mám samozřejmě větší (mental load, pojď mi).. ale aby si muž neohlidal pohyb dvou oblíbených mikin po domácnosti, to je trochu overkill i na totálního zevla :D.

Btw s dětma je to nutnost, když nechceš, aby sežraly něco nevhodného (baterky, domácí chemii, šití, atd..), dost nás to vycvičilo.
    NEI
    NEI --- ---
    KAIAFOX: U vás doma máte o všech věcech oba dokonalý přehled?
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    NEI: Partner snad není batole. O svých věcech by měl mít přehled.. ne jen, když je má přímo na očích.
    NEI
    NEI --- ---
    GUMBA: U mě je masivní přemisťování věcí projev stresu nebo neklidu, nebo mánie. Nedělám to nikdy, abych někoho nasrala.
    Vysvětluju si to tak, že potřebuju mít kontrolu nad prostorem, když ne zrovna nad svým životem.
    Vím, že když to zase začínám dělat, musím udělat bodyscan a ohlídat se, hledat co se děje špatně.

Ve společném soužití pomáhá nastavit zóny, kam buď nevstupuju a nebo v nich s věcmi nehýbu.

Ale ty mikiny byly na původním místě - v koši - jen jsem je doposud nevyprala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam