• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vždycky když Mišel napíše "Ne, každý", tak to čtu jako zápor, protože každý.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: A nekdo je proste pecovatelsky typ a rad se o druhe stara. Za odmenu pak ma kazdy vikend u snidane na stole kytku a jsou spoko oba...
    Ja mam v hlave zase to, ze pokud cloveku neco obcas nereknes, tak to nevi. Ne, kazdy z nas vyrustal v dokonale rodine, mel dokonalou pecujici matku a otce, co by byl vzorem. Nerikam vychovavat, ale byt obcas trpelivy se vyplati...
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    NEI: asi by bylo divný, když bys tohle dělala muži, který si sám pere a tak nějak si zakládá na tom, co si obléká. ale když někdo svěří prádlo partnerce, tak mi nepřijde vůbec blbý, že tu organizaci svěřenou trochu rozšíří :) mně ta přepjatost některých tady přijde fakt k smíchu
    TO SE MEZI DOSPĚLÝMI NEDĚLÁ
    napiš to 100x a nech si to doma podepsat!
    MELDA
    MELDA --- ---
    Clovek ma hlavne nosit to, v cem se citi pohodlne a prijemne. A je uplne jedno, jestli to jsou monterky, vytahaný triko nebo neco za 8k od Gucciho.
    A ti druzi so o tom muzopu myslet svoje, ale to je tak asi vsechno, mluvit nekomu do toho co si ma na sebe oblict nebo dokonce co ma dlouhodobe nosit, to me prijde trochu prescaru. Ja jsem kdysi jedne sve holce rekl co ji moc slusi a byl sem vysmat a poslan tak trosku jakoze do prdele, protoze tomu nerozumim a bla bla...od te doby sem to uz nikdy neudelal abych nekomu kecal do toho co ma na sobe oblecenyho.
    ALESH
    ALESH --- ---
    Jako jsme tu v priznani, pokud tu davate takovou cocku za takovou "klukovinu", jak sem pak ma clovek napsat nejaky skutecny priznani? Jakoze ja bych se tomu zasmal a rekl neco jako "Jo mas pravdu, je to hrozny a pokud se ti to tak nelibi, tak ja to nosit nemusim, ale priste mi to rekni naprimo."
    Pripomina mi to dve prihody z meho zivota. Jedna moje ex si koupila vertikalne pruhovanou halenku -ja se zacal smat kdyz si ji vzala na sebe s tim, ze vypada jak rozhodci. Trochu se urazila. Snazil jsem se to vyzhleti tim, ze mi neprijde zas tak moc oskliva, jen to proste byla asociace - a at si nosi co chce, kdyz se v tom citi dobre, ze se mi nemusi libit vsechno. No no tak si uz nekolik let nevzala. Az den po rozchodu.
    A pak tedy priznani a je to vec za kterou se stydim, i po 10+ letech si na to vzpomenu a stydim se.
    Jednou jsem pral a vypral jsem na 40 kasmirovy svetr. Byl velikosi Xs, ale scvrkl se do neco tak pro panenky. Ja se zachoval jako totalni picus a dal ho do kose na spinava pradlo, jako by se nic nestalo. Mam z toho traum do ted a bojim se prat zenino obleceni a na vsechno se radsi 3x ptam. To je muj trest.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    NEI: Myslím, že ani Martinka.

Proto to sem píšu. Jen ať se ví, jaký jsme tady lidský zrůdy! :)) Nejsi v tom sama!
    SITH
    SITH --- ---
    KAIAFOX: tohle mi říct kterákoliv žena, tak je to to poslední, co by mi řekla.
    NEI
    NEI --- ---
    ACIDQA: Což je v podstatě to samý, co jsem udělala já.
    Dala jsem je dospod koše, kde už stejně byly. No big deal.

Ale vsadím se že ty mravnostní pokutu za temnou manipulaci, ohavnou zákeřnost a nedospělé chování nedostaneš. :-)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Jako by se nedalo říct normálně nahlas "bože, to je hnusný triko, už to nenos, prosimtě", nebo "klidně si to nos, ale minimálně deset metrů ode mě ".. schovky netřeba 😁

GRANTORINO: Simtě.. je tu normální provozní bordel, žádná sterilní pitevna.. ale kde co je, prostě vím.. hlavně s dítětem, který permanentně všechno strká do huby už několik let.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    MART1NKA: mne bylo minimalne o 15 vic, kdyz jsem zeleny batikovany triko s leguanem posunula v supliku naspod dozadu.

Prezili vsichni. I to sileny triko. Bohuzel.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Ne, nemáme doma a věcech dokonalý přehled...tady je fakt asi každej dokonalej tvl ..
    KAIAFOX: a na tyhle věci máme samozřejmě místo někde mimo dosah dětí a stejně to neznamená, že máme dokonalý přehled. S dětma to nutnost není, ale ať si každého dělá, co chce ne? Připadáš mi dost přehnaná v tomhle.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KUBIIK: no sláva, já jsem teda taky sundala z mého muže široké tříčtvrteční kalhoty, v kterých vypadal jako nevyzrálej puberťák a koupil slušný rozuměj i pohodlný hezký boty a ani se necukal a nyní normálně se mne chodí zeptat a já jeho, když si nejsme jistý. Chodíme nakupovat spolu. Ono je to jednou za rok, ale taky si občas něco koupí sám.. já v tom žádnej problém nevidím, když se na tom oba shodnou.
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    Přítelkyně mě, ušmudlanýho ajťáka, postupně převlíkla od hlavy k patě (včetně brýlí): když jsem viděl, jak zatraceně dobře se oblíká, tak jsem se nakonec milerád nechal a k sepraným tričkům s nudnejma džínama se už nevrátil. Ale ona je ten typ co s ní oblečení důkladně konzultujou i její kamarádky.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BERUSKA_CA: tak ono vubec u neclenu komunisticke strany ciny je divny, kdyz rodic protejsku nosi neco, co ja apod.
    sem mladyho od pritelkyne postrikal toaletkou, jestli se mu to libi a divka prej: to si delate prdel ne, ze muj nejstarsi syn a muj pritel budou vonet stejne!?:))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Fajn. Žádná holka mi neříkala co mám nebo nemám nosit a já jsem žádné také neříkal co má nebo nemá nosit. Nebo jsem to vytěsnil :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Mne jeden ex velmi slusne pozadal, zda bych mohla prestat nosit jedny boty, protoze mu to nedela dobre. Jeho matka si v nich osklive dolamala kotnik a on trne hruzou, kdy se mi zvrtne noha a spadnu. Boty byly na klinu. Tak jsem je nenosila, zas tak rada jsem je nemela. Tohle minprijde normalni, v pohode a slusny.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    wow... ačkoliv je můj milý dost mentálně nedozrálý jedinec, tak by mě nikdy nenapadlo pomocí manipulací řídit jeho styl oblékání.. A nesnesla bych, aby řešil co nosím já. Vím co se mu líbí a to si občas vezmu, když mu chci udělat radost a nebo si to chci nechat udělat :D Ale fungujeme i s mými hábity a jeho děravým oděním ze střední školy. A sex máme v dostatečné míře i intenzitě přes oděvní nesoulad.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Ucit dospeleho chlapa, ze s dierou na tricku sa von nechodi nepotrebujem.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MART1NKA: ja kdyz sleduji mistni zeny (jinde tak velky a rozmanity vzorek nemam), tak je vidno, ze se neumi obleknout ani ony, natoz aby mely paku oblekat chlapa, takze ano, ne vzdy to plati. Ale chlapa s jehlou a niti jen tak nevidis, ze jim obcas pokulhava vkus, se da za me taky zkousnout. Jinak bych asi fakt uz byla uplne sama... nesoudim lidi za nedostatky, soudim je, až kdyz s nimi nechteji nic delat.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: To, ze je chlap vizitkou zeny si nemyslim. Je to samostatny jedinec a mal by byt schopny rozoznat, co je spolocensky unosne. S chlapmi co sa nevedia chovat nerandim.
    Toto bolo skor o tom, ze ta farba bola hrozna a nikomu stredoeuropskeho typu neslusi. A tiez sa to da riesit s consentom. Hromade chlapov je to proste jedno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam