• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Priznam sa, ze mam i cudzim chlapom, ktorym zpod trika lezu trenky s prdelou (kasickou) ci pupek chut ist povedat, nech si sakra kupia oblecenie spravnej dlzky/velkosti. Je to odpudzujuce. Inde nez v Cesku s tym taky problem nebol. Slovakov obliekaju zeny.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Když už tu dlouhodobě jede tohle téma, tak moje máma se mi kdysi - s odstupem času - přiznala, že mi vyhodila nějaké kusy oblečení, které se jí nelíbily. To mi tehdy ještě prala. A moje ex mi neustále, opakovaně komentovala cca polovinu mých oblíbených triček, že jsou moc krátká. Rád jsem ji za to víc rozhodně neměl…

A aniž bych teda chtěl nějak zvlášť zobecňovat, tak žádný chlap mi nikdy v životě do oblečení nekecal. A já osobně vyjadřuju názor ohledně sluší/nesluší jen tehdy, když se mě na něj druhá strana zeptá - třeba ta ex tak činila docela často, když si něco nového koupila, nebo naopak vytáhla nějaký starší, dlouho nenošený kus, příp. zkoušela různé kombinace.
    NEI
    NEI --- ---
    PSILESIA: Prosimtě proč lžeš?
    NEI
    NEI --- ---
    ALESH: To už je myslím celkem pozdě.
    A navíc na nyxu můžeš dostat čoud za cokoliv a kdekoliv.
    Já s tím při psaní každého příspěvku tak nějak i počítám.
    Nevím jestli úplně vytvářet atmošku jako na skupinový terapii, to může bejt nebezpečný, ale jako v hospodě by tu bejt mohlo.
    A díky kapitáne, že ste se mě zastal. 🩷
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    To bych zdůraznil! žádný korálek do nosu nepatří
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    a co proprděnejch?
    se nikdo nepřizná žejo v:( :)
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    já se čoudu nebojim. chodim nakupovat v propálenejch teplákách a crocsech. kdybych měl župan, beru i ten.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    ted nemam cas, jsem zrovna u NEi na fusce a zazdivam okno :D
    ALESH
    ALESH --- ---
    SALVATOR: ja si myslim, ze je potreba prihlednout k tomu, ze jsme v auditku "Priznani". Pokud tu nemame porad dokola cist "nemam rad Karla Gotta" nebo "Nemam rad [dosad popularni vec, co nenavidi uplne vsichni]" tak by bylo dobry tu vytvorit prostredi, kde se lide nebou bajt, ze dostanou takovej coud. Tim nerikam vynechat konstruktivni kritiku, ale tomhle mi prislo uz moc.
    A tim bych to za sebe uzavrel :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PSILESIA: Tak si hlavně nestrkej korálky do nosu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: mistni rikaj "čel ej"
    KULA
    KULA --- ---
    Čelákovice vždycky nazývám Čmelákovice #vzáříjdudoprvnítřídy
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    vypada to tu jak v materske skolce
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Amen.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Je to pravda odveka, ze saty delaj z drbanu na nyxu cloveka :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALESH: Nevím, jestli sem přímo dával čočku, ale co bylo popsáno je podle mě nehezkej způsob, jak rozhodovat za druhýho, co bude nosit a co ne a upřímně mi to prostě přijde fakt nehezký. Natolik, že mi stálo za to to vyjádřit. Ale každej to samozřejmě bude subjektivně vnímat jinak, někdo jako klukovinu. Pro mě je to hodně fuj a rozhodně ne jenom u NEI.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vždycky když Mišel napíše "Ne, každý", tak to čtu jako zápor, protože každý.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: A nekdo je proste pecovatelsky typ a rad se o druhe stara. Za odmenu pak ma kazdy vikend u snidane na stole kytku a jsou spoko oba...
    Ja mam v hlave zase to, ze pokud cloveku neco obcas nereknes, tak to nevi. Ne, kazdy z nas vyrustal v dokonale rodine, mel dokonalou pecujici matku a otce, co by byl vzorem. Nerikam vychovavat, ale byt obcas trpelivy se vyplati...
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    NEI: asi by bylo divný, když bys tohle dělala muži, který si sám pere a tak nějak si zakládá na tom, co si obléká. ale když někdo svěří prádlo partnerce, tak mi nepřijde vůbec blbý, že tu organizaci svěřenou trochu rozšíří :) mně ta přepjatost některých tady přijde fakt k smíchu
    TO SE MEZI DOSPĚLÝMI NEDĚLÁ
    napiš to 100x a nech si to doma podepsat!
    MELDA
    MELDA --- ---
    Clovek ma hlavne nosit to, v cem se citi pohodlne a prijemne. A je uplne jedno, jestli to jsou monterky, vytahaný triko nebo neco za 8k od Gucciho.
    A ti druzi so o tom muzopu myslet svoje, ale to je tak asi vsechno, mluvit nekomu do toho co si ma na sebe oblict nebo dokonce co ma dlouhodobe nosit, to me prijde trochu prescaru. Ja jsem kdysi jedne sve holce rekl co ji moc slusi a byl sem vysmat a poslan tak trosku jakoze do prdele, protoze tomu nerozumim a bla bla...od te doby sem to uz nikdy neudelal abych nekomu kecal do toho co ma na sobe oblecenyho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam