Jako jsme tu v priznani, pokud tu davate takovou cocku za takovou "klukovinu", jak sem pak ma clovek napsat nejaky skutecny priznani? Jakoze ja bych se tomu zasmal a rekl neco jako "Jo mas pravdu, je to hrozny a pokud se ti to tak nelibi, tak ja to nosit nemusim, ale priste mi to rekni naprimo."
Pripomina mi to dve prihody z meho zivota. Jedna moje ex si koupila vertikalne pruhovanou halenku -ja se zacal smat kdyz si ji vzala na sebe s tim, ze vypada jak rozhodci. Trochu se urazila. Snazil jsem se to vyzhleti tim, ze mi neprijde zas tak moc oskliva, jen to proste byla asociace - a at si nosi co chce, kdyz se v tom citi dobre, ze se mi nemusi libit vsechno. No no tak si uz nekolik let nevzala. Az den po rozchodu.
A pak tedy priznani a je to vec za kterou se stydim, i po 10+ letech si na to vzpomenu a stydim se.
Jednou jsem pral a vypral jsem na 40 kasmirovy svetr. Byl velikosi Xs, ale scvrkl se do neco tak pro panenky. Ja se zachoval jako totalni picus a dal ho do kose na spinava pradlo, jako by se nic nestalo. Mam z toho traum do ted a bojim se prat zenino obleceni a na vsechno se radsi 3x ptam. To je muj trest.