• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ALESH
    ALESH --- ---
    NEI: zastavam se principu, ne lidi :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Priznam se, ze me fakt prekvapilo, jak jsou tady lidi moralne na vysi, za me az vyhroceny z klukovin, kterym my se doma smejeme a bereme je jako humor a nadsazku. A taky, jak se ti stejni lide par mesicu zpet tady vysmivali nekomu za nevhodne turisticke obleceni a dovolenou v Chorvatsku, coz tu jejich moralni povysenost v me hlave posila uplne do prdele.

Auditko posilam do nesledovanych, protoze delam v zivote opravdu mnohem horsi veci, nez schovavam hnusny batikovany triko a psat to sem uz nikdy nebudu. Nejsem magor. :))
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KOVOVAMINCE: studijni duvody. Nejsme zadny pitomecci.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    GIRAFFKA: Já sedmikrásku. Z podobnejch důvodů...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    77WHITE: Když jsme v zahraničí a slyšíme český hlasy, ztichneme taky, ze stejného důvodu.. byť jsme též na návštěvě.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SALVATOR: priznavam, ze koralek jsem si do nosu strcila. Potrebovala jsem overit, zda tam odhadnuta velikost pasuje.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    Ziju s zenou v cizine a pokazdy kdyz zaslechnu v okoli cesky hlasy, tak instinktivne ztichneme. Nemam rad ze bych se mel hlasit k lidem jen kvuli tomu ze mluvi stejne, pak prijde vzdycky vodopad otazek. Navic jak to tady probirate, ceskyho turistu clovek zmerci nahony daleko aniz by musel promluvit.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Priznam sa, ze mam i cudzim chlapom, ktorym zpod trika lezu trenky s prdelou (kasickou) ci pupek chut ist povedat, nech si sakra kupia oblecenie spravnej dlzky/velkosti. Je to odpudzujuce. Inde nez v Cesku s tym taky problem nebol. Slovakov obliekaju zeny.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Když už tu dlouhodobě jede tohle téma, tak moje máma se mi kdysi - s odstupem času - přiznala, že mi vyhodila nějaké kusy oblečení, které se jí nelíbily. To mi tehdy ještě prala. A moje ex mi neustále, opakovaně komentovala cca polovinu mých oblíbených triček, že jsou moc krátká. Rád jsem ji za to víc rozhodně neměl…

A aniž bych teda chtěl nějak zvlášť zobecňovat, tak žádný chlap mi nikdy v životě do oblečení nekecal. A já osobně vyjadřuju názor ohledně sluší/nesluší jen tehdy, když se mě na něj druhá strana zeptá - třeba ta ex tak činila docela často, když si něco nového koupila, nebo naopak vytáhla nějaký starší, dlouho nenošený kus, příp. zkoušela různé kombinace.
    NEI
    NEI --- ---
    PSILESIA: Prosimtě proč lžeš?
    NEI
    NEI --- ---
    ALESH: To už je myslím celkem pozdě.
    A navíc na nyxu můžeš dostat čoud za cokoliv a kdekoliv.
    Já s tím při psaní každého příspěvku tak nějak i počítám.
    Nevím jestli úplně vytvářet atmošku jako na skupinový terapii, to může bejt nebezpečný, ale jako v hospodě by tu bejt mohlo.
    A díky kapitáne, že ste se mě zastal. 🩷
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    To bych zdůraznil! žádný korálek do nosu nepatří
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    a co proprděnejch?
    se nikdo nepřizná žejo v:( :)
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    já se čoudu nebojim. chodim nakupovat v propálenejch teplákách a crocsech. kdybych měl župan, beru i ten.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    ted nemam cas, jsem zrovna u NEi na fusce a zazdivam okno :D
    ALESH
    ALESH --- ---
    SALVATOR: ja si myslim, ze je potreba prihlednout k tomu, ze jsme v auditku "Priznani". Pokud tu nemame porad dokola cist "nemam rad Karla Gotta" nebo "Nemam rad [dosad popularni vec, co nenavidi uplne vsichni]" tak by bylo dobry tu vytvorit prostredi, kde se lide nebou bajt, ze dostanou takovej coud. Tim nerikam vynechat konstruktivni kritiku, ale tomhle mi prislo uz moc.
    A tim bych to za sebe uzavrel :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PSILESIA: Tak si hlavně nestrkej korálky do nosu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: mistni rikaj "čel ej"
    KULA
    KULA --- ---
    Čelákovice vždycky nazývám Čmelákovice #vzáříjdudoprvnítřídy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam