• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    N_I
    N_I --- ---
    čím víc keců, jůůů, jééé, kolem určitých "témat", kam musí bez vyjímky každý, tím víc se mi to začne eklovat...

signal festival, stromy, sirat film....
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    GIRAFFKA: Vždycky si ho ale někdo může vyfotit na Bohdalku / na Topolánka / na Buzkovou...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GREAT_R: jo, taky jsem to s postem prvni prezidentky vzdala s prvni verejnou fotkou
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Priznavam, ze v leccems povazuju svyho dost vzdelanyho bratrance za dost pitomyho. Ale i on mel dost soudnosti, aby si i v nacti letech spocital, ze jestli chce svoje studia v budoucnu vyuzit, tak nektery veci proste na internet davat nebude. No a nejsou tam. Myslim ze tohle by asi mel bejt zakladni predpoklad. Nejaky "v mladi jsem neco placnul a ted ve ctyriceti toho lituju" mr u urcitejch pozic moc nedojima.

Tak treba jednou bude ministrem....
    NEI
    NEI --- ---
    GREAT_R: To mi povídej. :-)))
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MLIKARNA: Taky nechci nikdy na nic kandidovat. My nudes are all over the internet.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Ani já nebudu ministr zahraničí :( sice nehajluju ale fakt hnusnyho humoru jsem nasdilel tuny :D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Nemám instagram a svůj první dotykový telefon jsem si pořídila dva roky nazpátek......používám ho pouze na focení a na nyx.
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    ACKO: presne, sedi doma sam a nema se s kym o ne podelit ;)
    ACKO
    ACKO --- ---
    Jsem byla na přednášce o psychedelikách a teď je mi smutno, když jsem slyšela, jak vypadá takový obvyklý klient téhle terapie, zoufale osamělý a zraněný.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Včera jsem povečeřela zlevněný sushi z lidlu a sestavila si duhově podsvícenou vitrínku z temu na svoji rostoucí sbírku zkamenělin. A obojí mi udělalo nepřiměřenou radost, někdy tu prasárnu a pořádnej kýč prostě potřebuju.
    NEI
    NEI --- ---
    ACIDQA: Nějak mi utkvělo v paměti to s tím turistou.
    Tomu se vysmíval kdo přesně?
    MELDA
    MELDA --- ---
    Za 10 dnu tu budu presne 23,5 roku :-) Svou cistou vyrocni dvacetrojku sem trochu prospal, ale co si pamatuji, tak sem tu mohl byt o par let driv, kdybych nezadaval do web prohlizece nix.cz :-)
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    RAHUF: tomu se říká láska
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Na nyx jsem přišel v době kdy se vyplňovalo to o sobě a vůbec si nepamatuji co jsem tam psal, ale s největší pravděpodobností jsem si něco vymyslel, pravdu bych v té době nenapsal.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    NELLAS: Ano! Můj oblíbený je Dancing Blob.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hrozně mě baví vybírat nejrůznější smajlíky jako reakce na Slacku. Čím bizarnějšího trefného smajlíka najdu, tím větší mám dětinskou radost. Náš Slack má navíc dost velký výběr ulítlých pejskových a kočičkových reakcí.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Čím víc někdo na sociálních sítích mluví o svém partnerovi v superlativech, tím víc podvědomě čekám, kdy se to zrazu obrátí a bude na něj nadávat, jaký to byl strašný hajzl/kráva.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    STEPNI_VLK: Ty jo vidíš, zrovna u tebe mám zafixovaný až pozdější příchod, tak 2004 nejdřív. Tak asi ses předtím moc neprojevoval…
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Když umřel Cyberspace, tak jsem se chvíli motal na Hofylandu a BlaBlaPlus (nebo jak se to sakra jmenovalo) a pak jsem se bůhvíjak dozvěděl, že existuje nějaký NYX. Vyplnil jsem žádost - ani kdybyste mě zabili, tak si nevzpomenu, co jsem tam tehdy v roce 2002 sesmolil - a zbytek je historie...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam