• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    SALVATOR: A víš jak trpím já o víkendových službách? Kolegyně, kterákoliv, v neděli pouští ten cirkus před obědem :O
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    hmm, kdyz me bylo sedm, tak v nedeli dopoledne v bedne bezela Velka vlastenecka valka - "Vstavaj strana ogromnaja" mam doted vypaleny v pameti:)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    a Humberto zrovna dávaj :)
    vaš kúúúh!
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    přitom většina jsou docela pěkné kousky, až skvosty. někteří asi úplně nedospěli :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    Naopak Dobrodruzstvi kriminalistiky jsem miloval.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jo a hroznej byl taky Vlak dětství a beznaděje.
    KURE
    KURE --- ---
    ALESH: to bylo horší, protože napřed jsem čekal, že to bude zábava, protože cirkus.....
    ALESH
    ALESH --- ---
    SALVATOR: jo to jsem chtel dodat, uplne jsem se musel voklepat ted pri vzpomince na to
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALESH: Humberto sem nenáviděl ze všeho nejvíc a ze znělky mám do dneška kopřivku.
    ALESH
    ALESH --- ---
    SALVATOR: tak to byla legrace. Ale nevim jestli to bylo taky v ramci nedelniho serialoveho poledne. Jeste pamatuju Cirkus Humberto, to byla posobna pruda jako FLV.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    F. L. Věk byla fakt ukrutná nuda, ale ti Dva písaři mě nějak bavili už tehdy. Že bych je zase rozkoukal?
    MELDA
    MELDA --- ---
    OHONEY: kamo...ja sem se taky vydesil uplne stejne, nez sem to docetl do momentu "tak jsem to vnimal ja"

Ale reakce byla uplne stejna !!!
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    ALESH: uff, vydesil jsi mne!
    musel sem se rychle jit podivat co je pravdy na tom, ze konci Objektiv :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    Skoncilo Studio kamarad i Objektiv, mama dusi v papinaku maso na nedelni obed a v tv davaji nejnudnejsi serial vsech dob: F.L. Vek. Alespon tak jsem to vnimal, kdyz mi bylo 7 :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Moje maminka bydlela jako malá v rodném domku F.L.Věka v Dobrušce. V tom, kde je dneska muzeum.
    FIFI
    FIFI --- ---
    LIQUID_SOUND: Mne překvapuje, že jsi F.L.Věka rozkoukal až teď ! První obsah díla, co jsem při literatuře na naší průmyslovce vyprávěla, byl obsah F.L.Věka a to v prváku na první hodině v září.
    Pan profesor H. /nevím, zda jsi ho měl/, oněměl, studenta, který znal a odvyprávěl obsah všech pěti dílů (když on chtěl pouze jedničku) tam jaxi ještě neučil. Ano, ale takhle jsem excelovala pouze při literatuře... odborné předměty..no dovedeš si to představit :DD
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    LIQUID_SOUND: Dva písaře znáš? :D
    FIDA
    FIDA --- ---
    LIQUID_SOUND: ty jsem vzala za tebe!:D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TRISSIE: dobry den teta, nemate bochte?
    nemam, ale pečo
    pečo si nechte, my chceme bochte!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam