• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    FIFI
    FIFI --- ---
    MAR_TINA: :-D
    tak
    TRISSIE: to je výzva! Dům s pečovatelskou službou je u nás vedle MěÚ a zároveň to je vedle kostela, víš kde? Takové pěkně pokojíčky tam mají, Tvoje i moje děti nás tam budou navštěvovat. Vzhledem k tomu, že je tam čekačka asi 20 let, tak to stihneme :DD
    ACKO
    ACKO --- ---
    Já jsem k F. L. Věkovi měla nějaký odpor, ale v těch 14 jsem přečetla Temno a líbilo se mi, opravdu. Myslím, že tenhle Jiráskův opus je nedoceněný, ovšem nepřekonatelný odpor jsem měla k jeho husitským románům, protože jsem intuitivně od poměrně útlého věku inklinovala k jinému výkladu husitství, tak, jak ho prezentoval Pekař.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: a taky jsem v rámci přípravy na referát o autorovi/knize přečetla čtyři různé Jane Austenové, jen abych si byla jistá, že jsou všechny stejně blbé! :-)

ale zas jsem aspoň získala velmi rozsáhlou slovní zásobu a díky přemíře vystavení různých pravopisným jevům pak vždycky stačilo se podívat a hned jsem věděla, jestli je mi to povědomé (=je to správně) nebo ne (je to blbě :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE:
    FIFI: můžete být v domově důchodců spolu na pokoji, snadno najdete společnou řeč.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já jsem přečetla všech pět dílů! dobrovolně! a to jsem měla průkazku do Městské knihovny na Mariánským náměstí, kde bylo asi tak sto tisíc jiných knížek!

the things we do when we are young :-)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    MAR_TINA: Pátý díl vyšel až v roce 1906 :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FIFI: tak stará nejsi ;)
    FIFI
    FIFI --- ---
    já vůbec nevím, proč jsem ve 14 něco takovýho, jako byl F.L.Věk, četla. Asi tehdy nic jinýho nebylo.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    SALVATOR: A víš jak trpím já o víkendových službách? Kolegyně, kterákoliv, v neděli pouští ten cirkus před obědem :O
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    hmm, kdyz me bylo sedm, tak v nedeli dopoledne v bedne bezela Velka vlastenecka valka - "Vstavaj strana ogromnaja" mam doted vypaleny v pameti:)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    a Humberto zrovna dávaj :)
    vaš kúúúh!
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    přitom většina jsou docela pěkné kousky, až skvosty. někteří asi úplně nedospěli :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    Naopak Dobrodruzstvi kriminalistiky jsem miloval.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jo a hroznej byl taky Vlak dětství a beznaděje.
    KURE
    KURE --- ---
    ALESH: to bylo horší, protože napřed jsem čekal, že to bude zábava, protože cirkus.....
    ALESH
    ALESH --- ---
    SALVATOR: jo to jsem chtel dodat, uplne jsem se musel voklepat ted pri vzpomince na to
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALESH: Humberto sem nenáviděl ze všeho nejvíc a ze znělky mám do dneška kopřivku.
    ALESH
    ALESH --- ---
    SALVATOR: tak to byla legrace. Ale nevim jestli to bylo taky v ramci nedelniho serialoveho poledne. Jeste pamatuju Cirkus Humberto, to byla posobna pruda jako FLV.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    F. L. Věk byla fakt ukrutná nuda, ale ti Dva písaři mě nějak bavili už tehdy. Že bych je zase rozkoukal?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam