• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PREKOTKA: Nikdy není dost uklizeno, to je jen známka tvé lenosti a ignorance, že něco takového vypustíš z úst :D
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NELLAS: unas proste BYLO uklizeno
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: U nás se náhodně přišlo uprostřed čehokoliv, že je potřeba uklízet nebo vařit :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: mně to nevadilo. Studio kamarád jsem měla automaticky povolené a po něm prostě pomoc všude možně.
    Sezení s babičkou u Opičího krále mě naopak strašně nebavilo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PREKOTKA: Ale vím :)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NELLAS: nevis, co pravis ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Závidím všem, co v dětství nemuseli pomáhat v domácnosti a mohli celé dopoledne koukat na televizi. Fakt :)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Volal me nekdo?

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Když jsem se přihlásila do Městské knihovny na Mariánském náměstí, tak jsem shodou okolností byla 40.000 čtenářka, tak jsem byla zmíněná v deníku Metro a dostala jsem knihu Říkal jsi mi pampeliško (nikdy jsem nečetla) a Halini Pawlovskou..
    Ano, bylo mi 12, ale tou dobou jsem četla Bulgakova, Hemingwaye a Remarqua, tak to se trochu netrefili :))
    SITH
    SITH --- ---
    Já miloval Hříchy patera Knoxe, kde se to vždycky tak hezky vyřešilo a Zlata byla slušná milfka :))
    FIFI
    FIFI --- ---
    ACKO: Mně celé dětství říkali, že ty dvě police v kůži vázanýho Jiráska, že to bude mít jednou veeeeelkou cenu!

Jak to dopadlo jsem psala nedávno zde: [FIFI @ Knižní klub u Nicollette] Nechtěl to zadarmo vůbec nikdo, ani knihovny, ani nikdo na nyxu :-) natož aby to mělo nějakou cenu :-0 Svazek po svazku jsem to rozvážela do různých knihoven, něco si vzala knihovna místní školy, ale 2 police ani náhodou. (bylo to před vynalezením knihobudek).
    FIFI
    FIFI --- ---
    MAR_TINA: :-D
    tak
    TRISSIE: to je výzva! Dům s pečovatelskou službou je u nás vedle MěÚ a zároveň to je vedle kostela, víš kde? Takové pěkně pokojíčky tam mají, Tvoje i moje děti nás tam budou navštěvovat. Vzhledem k tomu, že je tam čekačka asi 20 let, tak to stihneme :DD
    ACKO
    ACKO --- ---
    Já jsem k F. L. Věkovi měla nějaký odpor, ale v těch 14 jsem přečetla Temno a líbilo se mi, opravdu. Myslím, že tenhle Jiráskův opus je nedoceněný, ovšem nepřekonatelný odpor jsem měla k jeho husitským románům, protože jsem intuitivně od poměrně útlého věku inklinovala k jinému výkladu husitství, tak, jak ho prezentoval Pekař.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: a taky jsem v rámci přípravy na referát o autorovi/knize přečetla čtyři různé Jane Austenové, jen abych si byla jistá, že jsou všechny stejně blbé! :-)

ale zas jsem aspoň získala velmi rozsáhlou slovní zásobu a díky přemíře vystavení různých pravopisným jevům pak vždycky stačilo se podívat a hned jsem věděla, jestli je mi to povědomé (=je to správně) nebo ne (je to blbě :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE:
    FIFI: můžete být v domově důchodců spolu na pokoji, snadno najdete společnou řeč.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já jsem přečetla všech pět dílů! dobrovolně! a to jsem měla průkazku do Městské knihovny na Mariánským náměstí, kde bylo asi tak sto tisíc jiných knížek!

the things we do when we are young :-)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    MAR_TINA: Pátý díl vyšel až v roce 1906 :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FIFI: tak stará nejsi ;)
    FIFI
    FIFI --- ---
    já vůbec nevím, proč jsem ve 14 něco takovýho, jako byl F.L.Věk, četla. Asi tehdy nic jinýho nebylo.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    SALVATOR: A víš jak trpím já o víkendových službách? Kolegyně, kterákoliv, v neděli pouští ten cirkus před obědem :O
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam