• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    GRANTORINO: ... a AI Bundu. Přiznám se, že jsem několik vteřin přemýšlel, který seriál byl AI generovanej, jak už je dneska člověk zblblej. No pak mi došlo, co to bylo za seriál.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Já ten seriál nehejtuju, protože ho taky moc neznám, sledovala jsem Beverly Hills 90210, Simpsonovi a Al Bundu 🤓
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Ted jsem dal v kuse 11. serii Married with children, to byl peak sitcomu!
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SITH: Mám to úplně stejně. A to jsem se snažil několikrát, ale nedokázal jsem ani jeden jedinej díl dokoukat, jak to bylo zoufale nudný, nevtipný a neskutečně o ničem.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    SITH: cheche. Taky jsem trekkie 8)
    SITH
    SITH --- ---
    TANKIE_: NOFNAK: já také neviděl v kuse jeden jediný díl Přátel. Kolem mě to byl tenkrát doslova kult, spolužáci citovali hlášky, povídali si o "víš jak tenkrát řekla Rejčl ten vtip? jo? hahahah" a já byl naprosto mimo, protože mě to nebavilo, nevydržel jsem u toho déle jak pět minut a celé jsem to tak ignoroval.

Na stranu druhou, já byl stejný freak, protože jsem zas koukal na star trek a mé otázky "proč klingoni nemají silnější štíty?" se nesetkaly s úspěchem :(
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    TANKIE_: Já si myslel, že jsem snad jediný na světě, kdo tenhle seriál nemusí. Přiznávám, že nechápu, co na něm vlastně tolik lidí vidí. Nevadí mi, jen mne to vůbec neoslovuje.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MART1NKA: tak ted poznáš, jak moc se ti změní svět.. za mně taková žárovka 21. století
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Ja mam taky jednu rotopedovou historku.
    Jiste si vsichni pamatujete spinning? Ten kult devadesatek, kdy jste verili, ze kdyz budete slapat v temne mistnosti s hudbou, zhubnete aspon tri vztahy a jedno ego.

Tsk jsem si rekl, ze to zkusim. A protoze jsem profesionalni idiot, vzal jsem si SPD cyklisticke boty. Nekdo mi rekl: “Maji tam naslapy.“ Bohuzel je fakt mely.

Nakracel jsem do fitka jak Armstrong na dopingovem skoleni. Naskocil jsem na kolo, cvak, cvak a jedu! Trenerka rve “Pridej! Pridej!“ A ja pridavam, protoze se bojim, ze z holinky vytahne rakosku a zmasti mi mou v elastakach narvanou prdel.

Po par minutach se ze me kouri jak z MBecka v kopci, tak si rikam: Staci. A chci zpomalit. Jenze spinningove kolo nema volnobeh. Tocilo se dal. A spolu se mnou.

A navic zamky na pedalech… proc jen me napadlo az ted, ze jsem si je mel pred rozjetim zkusit vykopnout? Byly nastavene na pevnost, kterou by neodemkl ani Thor.

Takze fyzika rekla:
    “Drz moji potencialni energii a koukej!“

A ja letim pres riditka, rotoped leti se mnou, publikum tleska, trenerka omdleva a ja predvadim salto i s rotopedem a zakladam novou akrobatickou odnoz cyklistiky — freestajl rotoped!

Kupodivu jsem si pri tom nic nezlomil.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FIONOR: upálit? To je takové tradiční.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Nerad vyhazuji knihy nebo časopisy do sběru - přijde mi to nesprávné i v případě knih, které považuji za velmi špatné.
    Takže se mi za ty roky doma nashromáždil kominek populárně naučných knih, u jejichž autorů se prokázalo zásadní selhání akademické integrity (ergo - lhali ve svých výzkumech), nebo se ukázalo, že jejich obor je pseudověda (jakkoliv vědecky na první poslech zněl).
    Tyhle knihy mají negativní vzdělávací potenciál, protože (podobně jako ChatGPT a jiné LLM) obsahují jen pravdivě znějící lži.
    - do knihobudky je dát nemůžu, to by bylo nemorální šíření lží (stejně jako je někomu věnovat)
    - do popelnice nebo do sběru je dát nemůžu, to se knihám nedělá
    - doma je už nechci, protože jako reference pro cokoliv jsou naprosto postradatelné a štítím se je otevřít

(s velkým sebezapřením jsem do té hromádky nezařadil Zimbardovu knihu Luciferův efekt, která by tam také měla patřit, ale z mého pohledu alespoň dokumentuje zpackaný experiment)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Dodnes som nevedela co je to nano houbicka
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Tohle je fakt extrémně debilní a trochu se za to stydim, ale třeba to někoho odradí než udělá stejnou kokotinu.. Mám fakt ráda ty neekologický nano houbičky z dm. Na neoblomnou špínu jsou fakt parádní. Jednou jsem však podlehla impulzivní touze zkusit je na ksicht, protože to musí přece skvěle vyčistit i zanešené póry.. Jasně Lenko! Skončila jsem s obličejem rudým a spáleným, jako bych jezdila rypákem po koberci, to že to bolelo jako čert asi psát nemusim)))
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TRISSIE: Tak jaou dve!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BERUSKA_CA: jmenuje se Zuzana?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Zlomila jsem si nohu. Na schodech. Cestou nahoru. Vecer pred tim, nez jsem chtela zacit behat. Taky jsem si zlomila malicek na noze. Uklouzla jsem v kuchyni a nabourala do skrinky. Vecer pred tim, nez jsem chtela zacit behat. Behani jsem nikdy nemela rada, takze treti pokus nebude. Ja znameni cist umim :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TRISSIE: Bud mame stejnou kamaradku nebo….taky vam v nemocnici dali dejchnout?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LIMETA: to je neštěstí.
    A teda rotoped mi k manipulaci pro méně pohyblivé nebo hodně tlusté lidi nepřijde úplně stabilní a snadný.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    TRISSIE: Znám člověka, co díky pádu z rotopedu v lázních uznali invalidním důchodcem 3. stupně. Vlastní autoškolu a nemůže jezdit na kole ani motorce (nedrží stabilitu).
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Jo a celý život jsem totálně neschopný na jakékoliv pinkací sporty, prostě se do toho netrefím ať se snažím sebevíc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam