• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DR_NIKITA: nanohoubicky uplne genialne cisti lino. teda za predpokladu ze nepotrebujes aby ti zbylo to lino.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Nska mě ňák mrdá v hlavě 🤣🤪
    Mucha - Ježíš
    https://youtu.be/goQtQb-U7OI?si=v6jnZs39nDgyb64w
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Moc ráda bych našla svého dávného kamaráda
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    přiznávám se, že přibývá knih, které se kvůli jejich obálce stydím číst na veřejnosti a řeším to textilním obalem. Chápu, že když obálky dělá výtvarník, stojí to nějaký peníz, ale ty sračkovitý fotky typu herlekýn mne notně drásají, nota bene když uvnitř kniha skýtá celkem příčetný obsah. Zlaté staré edice z knihoven po předchozích generacích...

SITH
    SITH --- ---
    Kdykoliv někde čtu zkratku DP tak se mi hned vybaví double penetration
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Když byla dcera malá, sledovala Angelinu balerínu, měla jsem chuť koupit ve zverimexu koupit bílou myš a rozšlápnout jí hlavu.
    Angelina Ballerina PRINCEZNA ŠÍPKOVÁ RŮŽENKA HD CZ (The Rose Fairy Princess)
    https://youtu.be/bfFj3Ox6AFQ?feature=shared
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    LADY_MYSKA: Bezmocní hrdinové!
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Mam chut nakoupit figurky akčních hrdinů a uřezat jim ručičky
    DAHY
    DAHY --- ---
    SITH: Já nikdy nezapomenu na moment, kdy se na škole v přírodě hlasovalo o tom, jestli se po večeři budou sledovat Simpsonovi nebo Pobřežní hlídka a ta vyhrála. Byl to pro mě naprostý šok, ze kterého jsem se v podstatě dodnes neprobral.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    OMNIHASH: Šla tam celá osada?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    OMNIHASH: Doufám, že zadarmo.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NELLAS: mám v rodině fidlala, co přetextoval Ježíše v devadesátkách a žije z toho dodnes. Museli sme na to povinně asi desetkrát!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    XBAHNO: taky mne to trklo, když jsme to napsala :D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    FIONOR: S radostí tě jich zbavím a slibuji, že budou ještě jednu noc užitečné.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    GRANTORINO: ... a AI Bundu. Přiznám se, že jsem několik vteřin přemýšlel, který seriál byl AI generovanej, jak už je dneska člověk zblblej. No pak mi došlo, co to bylo za seriál.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Já ten seriál nehejtuju, protože ho taky moc neznám, sledovala jsem Beverly Hills 90210, Simpsonovi a Al Bundu 🤓
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Ted jsem dal v kuse 11. serii Married with children, to byl peak sitcomu!
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SITH: Mám to úplně stejně. A to jsem se snažil několikrát, ale nedokázal jsem ani jeden jedinej díl dokoukat, jak to bylo zoufale nudný, nevtipný a neskutečně o ničem.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    SITH: cheche. Taky jsem trekkie 8)
    SITH
    SITH --- ---
    TANKIE_: NOFNAK: já také neviděl v kuse jeden jediný díl Přátel. Kolem mě to byl tenkrát doslova kult, spolužáci citovali hlášky, povídali si o "víš jak tenkrát řekla Rejčl ten vtip? jo? hahahah" a já byl naprosto mimo, protože mě to nebavilo, nevydržel jsem u toho déle jak pět minut a celé jsem to tak ignoroval.

Na stranu druhou, já byl stejný freak, protože jsem zas koukal na star trek a mé otázky "proč klingoni nemají silnější štíty?" se nesetkaly s úspěchem :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam