• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SITH
    SITH --- ---
    Většina lidí na nyxu dospěla, někam se posunula a mentálně vyzrála. A pak je tu Koudy
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přiznávám, že takovej druh hero worshipu jsem naposledy zažila u holek z naší třídy vůči hokejistům po Naganu.
    ale bylo jim sedmnáct a vyrostly z toho docela rychle.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GIRAFFKA: Ale Leos jen nezvani 30 let do radia. Mozna ti doporucim precist si s nim nejakej rozhovor. Treba ve Forbesu..abys videla jak sirokej zaber ma a kolik let jede tak jak jede. Ja byl taky prekvapenej a to jsem Evropu2 slysel tak 3x v zivote a povazoval jsem to vzdycky za hruzu. Jo a Izer je buh! Stejne jako Ctvrtnicek :))

Takze se shodnem, ze se neshodnem. V poradku :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ja Koudyho nevidim, ale priznam sa, ze vacsinu ludi z Nory nepoznam a nemam pocit, ze by moj zivot bol chudobny.
    A radsej si vyskrabem usne bubienky tupou lyzicou, ako pocuvat Europu 2.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KOUDY: herectvi vs. zamerne trapny zvaneni do radia. To ze nekdo dela sracku dyl nez nekdo jinej z nej dela mistra. Mistra ve sracce. Izer bude moct vypravet svy debilni vtipy svym extremne nevtipnym stylem 60 let. Furt bude trapak.

Shodnem se,ze se neshodnem?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GIRAFFKA: Pro me ne. Je to jak kdyz budes srovnavat Hellen Mirren, coz je herecka s dlouholetou uspesnou karierou a Xholakys z onlyfans, coz je rychlokvaskova hvezdicka mlady generace ktera vydelala na necem co je ted moderni. To ze ti Hellen Mirren prijde jako pica ktera neumi hrat a Xholakys taky je uplne jina diskuze. V tom co maj obe vydreny a jakou maj karieru je ale velkej rozdil. O Maresovi nebo Pohlreichovi si muzem myslet co chcem, ale vydreny to podle me maj. To ze ze sebe delaj tulpase v radiu nebo televizi je uplne jina diskuze.
    JONY
    JONY --- ---
    Prostě spoustu lidí ten kolotočářský svět vůbec nezajímá.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KOUDY: v postu, na kterej jsem reagovala, srovnavas Marese a Sugar Denny a ja rikam, ze pro me jsou uplne zbytecny primitivni hovna oba. Jeden exhibuje v eteru o 30 let dyl a proto to ma podle tebe vydreny.

Pro me je zkoksovanej exhibo primitiv s debilnima kecama, urovni humoru, z ktery se pricetnymu cloveku kroutej fusekle a asi sexappealem (?), stejne zbytecnej a trapnej jako ta SugarDenny. O vysi jejich prijmu nemam predstavu, jestli je to srovnatelny, verim, ze Leose musi srat, ze ze sebe dela debila o tricet let dyl, zatimco ty mande staci bejt pretucnela nana.

Kdyz do toho tahas Pohlreicha, tak verim, ze na to, aby se dostal na pomyslnej medialni vrchol svyho oboru, se s varenim se nadrel vic nez ten idiot se zvanenim.

Priznavam tedy, ze "uspesny" lidi typu Mares, Rosenberg nebo Vemola povazuju za naprosty hovna a "je to prace jako kazda jina" mi pripada jako extra debilni argument.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ZANKAZU: já se přiznávám že moje první reakce byla "on ještě žil??". Mandelův efekt přímo výstavní, přísahal bych že jsem o jeho skonu četl už přes léty....
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    Já se teda přiznám, že mě zasáhla smrt Theodora Pištěka.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GRANTORINO: Ano. Ja znam taky vsechna ta jmena a znam i Hezuckeho, ale jak jsem tu uz parkrat psal..Respektuju ze o nem nekdo nikdy neslysel, takze kazdopadne RIP.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: pro lidi jako jseš ty, očividně ano :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GRANTORINO: fascinujici. Vskutku.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: znám všechna ta jména a neznám Hezuckého... neposlouchala jsem Evropu 2, ale Rádio 1, šach mat!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja se teda priznam ze me vic zasahla smrt Franka Gehryho nez Hezuckyho..Kdyz uz tu jsme dnes takovi cynici.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Pokud neposral strop od hajzlu tak je hovno legenda.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    ATUARFIK: Jo tak, to je pořád tohle? No tak to je teda legenda. :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    JAMILLOS: Tl:dr: někteří lidé z Nyxu neznají člověka jménem Hezucký, jiné to udivuje.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    PŘIZNEJME SE: 106 nových, během pár hodin! Wtf? Nemohl by mi prosím někdo dát nějaký jednoduchý jedno/dvouvětný výcuc? Já vim, že mě nikdo neznáte, jsem jenom náhodný kolemjdoucí, ale kurva fix... tohle vypadá zajímavě.
    Cheers!
    NEI
    NEI --- ---
    ZEBROWSKI: Jo tenhle tolerantní přístup je fajn.
    Díky za připomenutí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam