• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    NELLAS:

K sobě, samozřejmě. ;)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    LUSINDA:

No, už byla tma, tak přesně nevím. Bylo to tak metr dlouhý, tak možná nějakou trubku. Nevím.

Ale auto měla pěkný. :)

Tyhle stavy se mi nedějí často.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LUSINDA: pokud viděla kolegu R_U_SIRIOUS tak později předpokládám kvér :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LUSINDA: bud nastavec na zachod a v aute ma tri autosedacky, nebo motivační plakaty na zed a ma ruzovou fabii :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    R_U_SIRIOUS: K ní domů?
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    R_U_SIRIOUS: a co kupovala?
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Včera večer jsem v Hornbachu potkal ženu, takový ten typ, u kterého na první pohled cítím, že bych se do ní zamiloval. Prostě taková rána do srdce.
    A tak jsem si sedl do auta a čekal, až vyjde z obchodu.
    Podíval jsem se, co kupovala a jaké má auto.
    A odjel domu.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    LIMETA: niceho jsem si nevsimla
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    NEI: ?
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    LIMETA: Jestli vám to tak vyhovuje, tak se neomezujte. Jen jste takoví sympatičtí, že si vás prostě nejde nevšimnout a nedržet vám palce:-) A trochu se nebát, aby to vyšlo.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    ADELHAIDA: Asi je nás plný nyx, zařídím zatažení záclon a trochu toho soukromí ;)
    NEI
    NEI --- ---
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Znervózňuje mě Limeta s Nofnakem. Je to jak ten barák, co nám postavili přes ulici a lidi tam ještě nemaj záclony. Nemám šmírovací sklony, ale když v průběhu dne větrám, v některejch bytech se odvíjej lidský příběhy po pětivteřinovejch kapitolách, protože člověk přece nezavře oči, že jo, když potřebuje vidět něco jinýho. Tak snad to dopadne dobře.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: to uz je diskutabilni a individualni. Miminka spi casto, a i deti stale potrebuji vic spanku, nez my. Jak ten cas vyuzijeme, je jen na nas.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ALARICA: tamtadada, a odpovedel/a sis sam/a :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: nedostatek spanku je celkem rychla pricina spatne fungujiciho mozku. Spatna pamet a predevsim i emocionalni nestabilita. Mozek jede spis v nouzovem rezimu. Spankova hygiena je hodne dulezita pro spravnou funkci hlavy.
    ALARICA
    ALARICA --- ---
    MICHELLEDANIELS: jo, tohle asi bude taky faktor. 😆 jsem schopná usnout úplně neočekávaně - dám si večeři, zapiju energy drinkem, a za půl hodiny usnu. Pak se probudím uprostřed noci, a zas nespím když mám.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: souhlasim a pridavam nedostatek spanku.
    NEI
    NEI --- ---
    ALARICA: Může to znamenat že jsi přehlcená jinými vjemy.
    Mně se ty největší errory dějou ve smyslovém přetížení.
    ALARICA
    ALARICA --- ---
    STICKYGREEN: nevím jestli to s tím souvisí, ale občas se mi stane, že úplně zapomenu, kde jsem a kam jedu. (v práci) prostě pár vteřin takový výpadek. Co to asi znamená..
    ALARICA
    ALARICA --- ---
    MICHELLEDANIELS:
    NEI: to mám občas i teď v dospělosti. 😆 třeba když mám zvýšenou teplotu. Probudím se, a až po pár vteřinách si uvědomím, že čůrám doopravdy. 😆
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Zapomněl jsem na pár minut pin do telefonu. Číslo, který používám 6 let x krát denně:)) Já, který sebevědomě prohlašuji, že mám paměť na čísla.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MART1NKA: bramborový salát jím, ale jen když mi ho někdo nabídne. Sama od sebe po něm netoužím a na Vánoce ho nevytvářím, ale když ho jím, tak mi zase tak nevadí.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ze uz zacinam sledovat, jak jsou volne drahy v bazenu
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MART1NKA: ja jdu asi pokracovat v Home alone, protoze zacinam byt zmatena z kombinace, z videnskeho salatu i majolky samotne. Proste nejis zadny br. salat, ani nic s majolkou, tatarku a jine... to chapu a pisu si :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Ja majonezu s nicim v nej nepozru. Ziadnu pomazanku, ziadny iny salat. Samotnu ano. Mne vadi ta viskozna struktura. :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MART1NKA: videňsky je uplne jiny. Bez majolky i okurky. Proleva se vyvarem a octem. Ale OK, asi mi to jako odpoved staci.
    NA_LOUCE
    NA_LOUCE --- ---
    Jako malej jsem hrál dětský role v divadle.

Vždycky poslední věc, než jsem šel na scénu bylo dojít si na záchod.
    I stalo se mi onehdy, že tomuhle navzdory se mi v podstatě hned jak začala moje replika začalo chtít znova.
    Vydržel jsem to dobrou hodinu. V podstatě jsem nebyl sto jako pidižvík si vyimprovizovat prostor pro odskočení si.
    Počůral jsem se ve vší parádě před zraky úplně celýho obecenstva.
    Zajímavý na tom je, že z toho žádný zásadní trauma neregistruju.
    Nočníma můrama na téma zostuzení rozhodně netrpím.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Smrdi mi to, obcas som niekde dostala viedensky salat a skusila som z toho zjest aspon zemiaky a neslo to.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MART1NKA: jak se toto zjistuje bez toho, aniz bys to ochutnala?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam