• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Zapomněl jsem na pár minut pin do telefonu. Číslo, který používám 6 let x krát denně:)) Já, který sebevědomě prohlašuji, že mám paměť na čísla.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MART1NKA: bramborový salát jím, ale jen když mi ho někdo nabídne. Sama od sebe po něm netoužím a na Vánoce ho nevytvářím, ale když ho jím, tak mi zase tak nevadí.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ze uz zacinam sledovat, jak jsou volne drahy v bazenu
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MART1NKA: ja jdu asi pokracovat v Home alone, protoze zacinam byt zmatena z kombinace, z videnskeho salatu i majolky samotne. Proste nejis zadny br. salat, ani nic s majolkou, tatarku a jine... to chapu a pisu si :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Ja majonezu s nicim v nej nepozru. Ziadnu pomazanku, ziadny iny salat. Samotnu ano. Mne vadi ta viskozna struktura. :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MART1NKA: videňsky je uplne jiny. Bez majolky i okurky. Proleva se vyvarem a octem. Ale OK, asi mi to jako odpoved staci.
    NA_LOUCE
    NA_LOUCE --- ---
    Jako malej jsem hrál dětský role v divadle.

Vždycky poslední věc, než jsem šel na scénu bylo dojít si na záchod.
    I stalo se mi onehdy, že tomuhle navzdory se mi v podstatě hned jak začala moje replika začalo chtít znova.
    Vydržel jsem to dobrou hodinu. V podstatě jsem nebyl sto jako pidižvík si vyimprovizovat prostor pro odskočení si.
    Počůral jsem se ve vší parádě před zraky úplně celýho obecenstva.
    Zajímavý na tom je, že z toho žádný zásadní trauma neregistruju.
    Nočníma můrama na téma zostuzení rozhodně netrpím.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Smrdi mi to, obcas som niekde dostala viedensky salat a skusila som z toho zjest aspon zemiaky a neslo to.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MART1NKA: jak se toto zjistuje bez toho, aniz bys to ochutnala?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: Nemam rada kombinaciu majonezy, okurak, cibule a vajicka.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    MART1NKA:
    taky jsem nikdy nejedl zemniakovy salát.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: jakože to nechceš jíst nebo ti ho nikdo nikdy nenabídnul? (ještě máme ;)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Nikdy som nejedla zemiakovy salat.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    NEI: já v MŠ nikdy. to se počůrával jen kluk, co měl doma peklíčko
    ale jsem učůraná jako moje babička. ona třeba jela na kole do vedlejší vsi do kostela. před tím šla čůrat a po cestě se jí zas chtělo. taky mám takové záchvaty :( a komplikuje to život a ve snech je to poznat
    NEI
    NEI --- ---
    MICHELLEDANIELS: To sme měli v životě minimálně jednou určitě všichni.
    To není ostuda, ale mozkovej error v dětství.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: to ja mela v predskolnim veku klasicky zachodovy sen a z toho me probudilo to, ze jsem se opravdu pocurala. Od te doby jsem mela dlouho strach, ze budu mit dalsi podobny sen. Umocnila to sestra, ktera zacala vyvadet, ze se mnou uz nechce sdilet pokoj. Ja se tak strasne stydela i bez té sceny.
    NEI
    NEI --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Zajímavý. Jo, měla jsem podobný.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    NEI: taky. jedno z témat mých snů od dětství. chce se mi čůrat a jediný záchod stojí (bez stěn!) uprostřed nádražní haly plné lidí apod.
    SPOTTER
    SPOTTER --- ---
    nejvíc co mně rozesmálo v seriálu Život je hra byla scéna se záchodem a plavajícím hovnem.
    NEI
    NEI --- ---
    Měla jsem životní období několik let, kdy se mi zdálo asi zhruba 100 snů na různé variace záchodů.

Vyložila jsem si to zpětně tak, že jsem byla přeplněná sračkoidních myšlenek a emocí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam