• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    FINSON
    FINSON --- ---
    LORD_DE_SEIS: To děláme my, synek to miluje.
    Samotný nebo se sýrem, podobně jako BACCARA.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: U nás se takhle obalovala starší veka nebo rohlíky a říkalo se tomu chudí rytíři a jedlo se to s hořčicí. Až v dospělosti jsem zjistila, že chudí rytíři jsou všude jinde nasladko.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    EMAET: a to je?
    MULTICAT: obcas jsme chlebem nastavovali knedliky kvuli mnozstvi pro kladiku-knedliky s vejcem:)
    LORD_DE_SEIS: a to je ovsem delikatesa! Kamaradka z Decina tomu rika "opečánky". Ale to uz je jidlo, ktery bych kamaradim uvarila.
    ALARICA: nase mama mazala rajskym protlakem a sypala strouhanym eidamem. Ale jedly jsme je i jen tak, nahaty.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    LORD_DE_SEIS:
    ALARICA: jo, to vím, zě lodi dělají normálně, tohle byl "recept" od mojí snobský babičky, která to někde zahlídla, že se todělá na západě. A mámu asi bavilo krájet chleba.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MULTICAT: my zase osmažený obalovaný půlkrajíce ve vajíčku
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    GIRAFFKA: my pravidelně mívali k nedělní večeři chlebový kostičky. Starej chleba nakrájenej na kostičky a osmaženej s vajíčky.
    EMAET
    EMAET --- ---
    Připomněli jste mi nejpodivnější jídlo mého dětství. Šterc.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    UNSEEN: vas pak vydesim moucnikem....
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    přiznávám se, že až SALVATOR půjde ke GIRAFFCE na těstoviny se špenátem a vejcem, tak se přidám. a taky si přidám. protože mi to přijde jako normální jídlo...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A já zrovna dostala chuť na špenát s vejcem.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Horky brambory s maslem a soli a sklenici (takovou tou z modryho skla, co se do ni dalo delat i kafe) studenyho mlika a je mi pet a jsem u babicky na prazdninach...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SALVATOR: to jsem snad nikdy neměla..
    ale brambory na loupačku u nás jedou fakt hodně.. máslo, na to tvaroh, na to hodně ale jako fakt hodně soli.. a zapíjet to kefírem.. Ještě občas používám i pomazánkový máslo, když nemám tvaroh ani máslo a je to taky dobrý, to už pak ani nesolím(teda né tolik). Naštěstí to moje děti milují, takže to po špagetách s kečupem a pizze patří k jejich nejoblíbenějších..
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mrakoplaš!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Brambory!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jé, brambory na loupačku
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Nebo se zakysanou smetanou !
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: Brambory s tvarohem. Nebo s mlíkem ♥️
    KURE
    KURE --- ---
    SALVATOR: Ja znam brambory se sprnatem a vejcem
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GIRAFFKA: Divný. Taková dobrá věc.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SALVATOR: jsi jedinej dalsi, o kom vim,ze to ji.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    VERSONNENHEIT: brambory s tvarohem❤️
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Promiň :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: No tak ne, no.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Co? :-o