• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Hrozně mi chutná sushi z Alberta. Míchám si wasabi se sojovkou. A rolky napichuju na vidličku.
    Špagety obvykle nelámu (výjimku mají al assassina) a jím je vidličkou, ale nijak mě neuráží, když je lidi konzumujou po svým. Ale to krájení na kousky mi přijde divný. To jsou lepší jiný tvary, než špagety, ne?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALAMAN: ja slysel, ze tam jedi pusou jako my! ale mozna to byly jen naky woke kecy:))
    XAJA
    XAJA --- ---
    BLOWUP: mozno odtial, odkial si mnohi myslia, ze jedia cestovinu pripravenu "po taliansky", pricom ta ale plava v nejakej omacke namiesto toho, aby spolu (pripadne za pomoci syru) utvorila tu spravnu "hmotu', ktora sa tou vidlickou da pohodlne zjest.
    pravda, pre nas zase asi vyzera barbarsky "fare la scarpetta". lyzica na dojedenie je pre nas asi prijatelnejsia nez vycistenie taniera kuskom chleba:)) si nevyberies.
    SIMSA
    SIMSA --- ---
    Čtu už jenom brak. Kulhánky, Žambochy, Kotlety, Kopřivy a tak. U čtení odpočívám
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Strašně moc soudím lidi podle toho, co rádi čtou. Nechala jsem si dát tip na knihu od kolegyně. Přečetla jsem ji celou, a teď se na ní nedokážu dívat stejně jako dřív, když vím, jaký generický přesazený brak se jí líbí.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    XAJA: A to nic není! Ttřeba v takové Indii jedí rukama. Pravou jedí, levou si utírají hovna do kapes. Nebo naopak? Nevím.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    XAJA: a maji pravdu, taky nechapu odkud se ta nutnost ty lzice vzala. Na druhou stranu, ja se odjakziva branim pouzivani hulek a je mi jedno co si kterej asiat o me mysli :)
    XAJA
    XAJA --- ---
    mna na tom fascinuje jedna vec: mame bezny pristup k roznym kuchyniam. zvladnut jedlo palickami povazuje plno ludi za normalnu vec, takmer samozrejmost. ale zjest spagety s omackou, ktore, trufam si povedat, sa v domacnostiach varia castejsie nez azijske jedla, normalne za pomoci vidlicky, to je povazovane takmer za zlocin proti ludskosti.
    XAJA
    XAJA --- ---
    1MALALISTICKA: akoze keby boli polamane, tak by sa tou samotnou vidlickou jedli lepsie?
    XAJA
    XAJA --- ---
    BLOWUP: taliani s patricnou davkou despektu hovoria, ze spagety vidlickou za pomoci lyzice jedia iba nemci:)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    První den výměnného pobytu v Itálii mi kdysi naservírovali špagety s nějakou rajčatovou omáčkou. S vidličkou. Bez lžíce. Nebyly zlámané. Italové jsou zlomyslné bestie. Nicméně zlomit špagety bych si nikdy nedovolila, co kdyby nějaký Ital stal někde za rohem.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    milý Jiří Paroubku, drahý Buldozere.

dovol abych ti touto cestou nabídl svojí hlubokou omluvu. týka se to všech mých výroku na tvé konto. že jsi arogatní tupec. buran bez mozku a představivosti, bez ždibce šarmu a taktu, nejspodnější křupan ze čtvrté cenové jenž nikdy mentálně nepřesáhl narodní podnik Restaurace a Jídelny, že i prošlý jogurt má v sobě víc kultury a diplomatických schopností než tvoje mizerná existence a že jsi byl ostudou této země a jednou z nejodpudivějších postav polistopadové české politiky.

za všechna tato moje hanlivá a urážlivá slova, pronášená mnohdy i veřejně a s gustem, se ti tímto skutečně ze srdce omlouvám.

já neměl ponětí.

v úctě
    errtu.
    KURE
    KURE --- ---
    ALESH: to se naučili od turistů :D ještě pár let a pochopí jak skvělý jsou ponožky do sandálu
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    asi to bude většinu lidí šokovat, ale neslintám po Macinkovi, ani Turkovi. byť mi Macinka přijde docela hezký. ale není to můj typ. já slintám (už je to nějaký ten rok, pač válka trvá), když je v televizi David Svoboda. ten mi přijde opravdu hezký. a ten jeho účes s patkou miluju
    ALESH
    ALESH --- ---
    PREKOTKA: ja pokazdy kdyz jsem meli spagety, poucoval jednu sovji bejvalou, ze teda spagety se lzici - to byl Ital nikdy, nikdy!
    A pak jsme na dovoleny v Italii vlezli do nejaky mistnacky restaurace a pulka lidi si tam tocila spagety na lzici :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a pak je tu jeste matka gordona ramseyho, co vyfakuje itala z jeapole, ze pry se nedava smazit cibule s cesnekem. no nepochodil, chlapec.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SALAMAN: kdyz muzes jist rizek mezi chleby na plazi, proc bys nemohl dat mezi knedlik platek masa. me to dokonce prijde jako ta stavnatejsi varianta cesky kuchyne na vejlete. diky youtube a moznostem stravovani vsude po svete vim, jak ujety jsou krajovy zvyky. napriklad britskej bonton a jezeni hrasku :) nebo jezeni tresni dle britu, a tak by slo pokracovat. nakonec kynutej knedlik s masem nebo chleba v rizku, oboje je obycejnej toast :)
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    NELLAS: Já idealně vůbec nejim před cizíma lidma. A to umim jíst špagety. Tadá.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Vždycky se strašně dojímám, když někde hovoří náš pan prezident.
    NEI
    NEI --- ---
    NELLAS: Já se stydím jíst na veřejnosti banány a nanuky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam