• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ALESH: no to se prej musí vyzkoušet, a aby mi to nevzalo drive nějakým útlumem, to už bude v rukou psychiatra případně.
    Nicméně probraly jsme nějaký strategie a v zásadě jsem na většinu toho dávno přišla sama pokusy a omyly. Žejo. Ale aspoň něco dává smysl teď.

PALEONTOLOG: s medikací uvidím. Samo se mi do toho moc nechce. Ale jsou i další možnosti jako prostě uvědomění a úprava životního stylu. Například nedělat milion věcí jako to mám ve zvyku.

KAIAFOX: no úleva hlavně pro okolí a jo tak ještě se to bude upřesňovat nejspíš. Test na autismus mi btw taky vyšel jakože jo vysoký skóre, no ale stejně jsem už na tyhle diagnózy stará :D nicméně nějaký věci by pak víc dávaly smysl.

WRNQ: přesně. V podstatě naprostou většinu už dávno vím a dělám to tak, na začátku vztahu jsem o tom muže informovala, mám to tak a tak, tak se na to připrav, tohle dělám, etc. Takže vlastně žádný překvápko.
    Spíš trochu smutek, že tímpádem mám logicky některý věci obtížnější.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: tp vis, zdravej clovek je jen spatne vysetrenej.
    ALESH: me medilqce ma adhd malem zabila, ale napriklad takovej pernik me uklidnuje.
    ALESH
    ALESH --- ---
    GRANTORINO: kdyz budes mit stesti (a budes chtit) tak ti sedne medikace a zmeni ti to zivot (k lepsimu). Ale i bez medikace se s tim da pracovat. Drzim place :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Takže už to mám ofiko potvrzené od psycholožky, mám AC/DC, pardon ADHD, tak nevím, jestli se mám radovat nebo co..
    stejně už to všichni kolem mne dávno říkali. Možná je lepší takové věci nevědět :D
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Už vím,že chuť do života a radost z bytí může člověk načerpat snáze z počínání přírody než z počínání lidí.
    Jan Werich
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mam dobrou naladu, kdyz se vyspim aspon sedm hodin, dobre najim a neboli me furt bricho. takze asi tak 3x do mesice :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    BERUSKA_CA: Takhle se ovšem dá pohodlně jíst v posteli.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Ale vsak ja mu to neberu, dokud po me nehazi koblihy :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BERUSKA_CA: to mi pripomnelo (za mě) celkem romantickou historku z doby, kdy segra randila se švárou. Mel od malicka tres v ruce a ona byla prvni zena, pred kterou se odvazil jist na rande polevku :)) Dodnes mi to prijde roztomile.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    BERUSKA_CA: moje matka zase sbírá hračky z kinder vajíček. Má jich několik tisíc. Taky pošuk a taky jinak přiměřeně vzdělaná žena
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    BERUSKA_CA: Třeba má z těžký práce málo citlivý ruce a na složitější akce s příborem se mu nechce.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    HEJSEK23: Ano, muze :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    BERUSKA_CA: taky může bejt prostě jen pošuk :D
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    HEJSEK23: Nema v puse ani jeden kaz, natoz zubni nahradu. Vek 51let.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    BERUSKA_CA: asi mu zubní náhrada nedovoluje větší sousta. Tak to řeší takhle aby třeba nezapomněl a neudusil se?
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Znam dospeleho muze, primerene vzdelaneho, ktery jakykoliv pokrm (vcetne spaget zde zminenych, ale prvne jsem to videla s masem a knedlikem) nakraji na male kousky a pak to sni lzici.
    VATYKUS
    VATYKUS --- ---
    VRATENKA: co to bylo za knihu?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    XAJA: ne, polamane se motaji na vidlicku jeste hur, nez nelamane. Jem si jich clovek nesmi tocit 15 naraz, ale dve tri, jako normalni clovek, ktery umi jist.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Hrozně mi chutná sushi z Alberta. Míchám si wasabi se sojovkou. A rolky napichuju na vidličku.
    Špagety obvykle nelámu (výjimku mají al assassina) a jím je vidličkou, ale nijak mě neuráží, když je lidi konzumujou po svým. Ale to krájení na kousky mi přijde divný. To jsou lepší jiný tvary, než špagety, ne?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALAMAN: ja slysel, ze tam jedi pusou jako my! ale mozna to byly jen naky woke kecy:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam