• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Poněkud jsem se ulekla, že jsem celou dobu za Preissiga považovala někoho jinýho, páč teda olympijská kolekce mi nic od něho nepřipomínala. Ale ono je to tím, že to fakt Preissiga nepřipomíná.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: Nj, vleče se to
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Pro mě Únor nejdepresivnější měsíc v roce, moc dlouho tma, pochmurno, zima a také mám narozeniny, jsou pro mne milník, který je poslední roky nějaký náročný. Potřebuji už slunce a teplo!
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Přiznám se, že jsem využila AI jako terapeuta, protože jsem strašně frustrovaná a pobavila mě tahle věta: You’re not allergic to effort. You’re allergic to bullshit. Asi si to napíšu do diáře a budu na to zírat na každý jedný poradě, která měla bejt email.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Přiznávám, že vůbec nechápu, proč je takový téma oblečení lidí, který jedou někam sportovcovat. Vůbec je neznám, nemám s nima nic společnýho, kromě toho, že se narodili na zhruba podobným místě ve zhruba podobným čase, jako já. Což je naprosto dílem náhody.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přiznávám se, že jsem si schovala zpětnou vazbu, kterou synovi nasal jejich dějepisář na ročníkový projekt v primě, a když něco uklízím do šanonu s dokumenty ke škole, tak si ji znova přečtu.
    jednak proto, že je to fakt krásně napsané (stylem "zaujalo mě, že jsi se věnoval i X, chválím za výběr zdrojů, přijď mi prosím po hodině říct, co si myslíš o Y" - žádný referát padající do černé díry, ale zamyšlení nad studentskou prací), a taky proto, že na tohle dítě si vyučující obvykle stěžují a je tak hezký, když někdo jeho práci oceňuje!
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ja sa musim priznat, ze i bez kafe, ktore nepijem, ked par dni necvicim, tak mam vecer tak neklidne nohy, ze v noci musim hybat kotnikmi, inak nezaspim. Niekdedy to mam i po tom, co som sa znicila vo fitku. Je to narocne.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    STICKYGREEN: Ta tvoja teoria sa bije s psychotikmi. A ono teda tebe je len tak zle, kam ta vedomie pusti. Ak si zabednenec, tak ta z toho ziadne psychedelikum nevylieci.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    NEI: no asi by to chtělo sittera, aby jim z toho následně úplně nehráblo:)
    NEI
    NEI --- ---
    STICKYGREEN: Vědomě zlí a krutí lidé nemají běžné emoce a schopnost sebereflexe, nebo podobné morální hodnoty jako my.

Byl by to hodně zajímavý experiment zda by jim to LSD dokázalo substituovat a chrstnout do ksichtu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LEJIMADA: Vysokej krevní tlak a chuť na kafe?:)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    LEJIMADA: Představ si nealko pivo.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    nevěděla jsem doposud co je decaf, pogooglila jsem a nechápu proč bych to měla používat
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    mam chuť na smažený sýr
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: Alebo tych co su hyperaktivni a blbo odburavaju kofein (ja).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Decaf je pro lidi, co maj moc spánku :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Čtyři křížky na krku, a já až teď objevím zázrak jménem decaf. Odteď to do sebe můžu bez obav lejt s mlíkem po... hrncích!
    (Přišel jsem se sem jistě naučit i důležitější věci, ale ani tohle není špatný znát.)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Zlým lidem bych přál intoxikaci lsd, ať se v těch svých sračkách pořádně vykoupají. A třeba by je možná trklo, že sou čůráci.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GARYC: právě si to podepsal :)
    GARYC
    GARYC --- ---
    GRANTORINO: kde to mohu podepsat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam