• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NEI
    NEI --- ---
    MORIARTY: Měla jsem vlastního psa 13,5 let, ale nikdy mě nenapadlo si hovno strčit do kapsy a to jsem jinak celkem úchyl. :))
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MORIARTY: Myslim, ze psa si clovek neporizuje proto, aby mohl sahat na teple hovno :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    RAGNAROK: imho stejná věc jako když chceš sníst sám sebe, zní to dobře ale nefunguje to :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MORIARTY: Ne nemají, to sis ty dobrovolně strčil hovno v pytlíku do kapsy (což je nechutný - na druhou stranu kink je kink, kdo jsem já abych soudil) a teď se snažíš schovat se za pejskaře. :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Docela mi uniká pointa předchozích dvou příspěvků.

hovna v kapse? A jak jako znova snědl?
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    MORIARTY:
    tak si mohl chvili pockat treba by to znova snedl a mel bys to bez prace.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Včera jsem na návštěvě byl vyvenčit sestřina stafordširského bulteriéra a poprvé v životě jsem zažil tu zkušenost s tím, jak člověk strčí ruku do mikrotenového pytlíku, obejme ještě teplé psí hovno a strčí si ho do kapsy u bundy, aby ho tak hřálo příštích pár set metrů k nejbližšímu koši.
    Neví, co na tom ti pejskaři mají, mě to přijde dost nechutný.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SALVATOR: tady máš vysvětlení:
    Kulturní válka – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Kulturn%C3%AD_v%C3%A1lka
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    GRANTORINO: to ale není od Preissiga,ale jen inspirováno. P. měl jen svou antikvu.....
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ADELHAIDA: typografie od Preissiga. Nepřipomíná?

LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Jsem z něj úplně v prdeli. V tom nejlepším smyslu slova.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Já se fakt bojim budoucnosti..
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ADELHAIDA: same team
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Poněkud jsem se ulekla, že jsem celou dobu za Preissiga považovala někoho jinýho, páč teda olympijská kolekce mi nic od něho nepřipomínala. Ale ono je to tím, že to fakt Preissiga nepřipomíná.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: Nj, vleče se to
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Pro mě Únor nejdepresivnější měsíc v roce, moc dlouho tma, pochmurno, zima a také mám narozeniny, jsou pro mne milník, který je poslední roky nějaký náročný. Potřebuji už slunce a teplo!
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Přiznám se, že jsem využila AI jako terapeuta, protože jsem strašně frustrovaná a pobavila mě tahle věta: You’re not allergic to effort. You’re allergic to bullshit. Asi si to napíšu do diáře a budu na to zírat na každý jedný poradě, která měla bejt email.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Přiznávám, že vůbec nechápu, proč je takový téma oblečení lidí, který jedou někam sportovcovat. Vůbec je neznám, nemám s nima nic společnýho, kromě toho, že se narodili na zhruba podobným místě ve zhruba podobným čase, jako já. Což je naprosto dílem náhody.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přiznávám se, že jsem si schovala zpětnou vazbu, kterou synovi nasal jejich dějepisář na ročníkový projekt v primě, a když něco uklízím do šanonu s dokumenty ke škole, tak si ji znova přečtu.
    jednak proto, že je to fakt krásně napsané (stylem "zaujalo mě, že jsi se věnoval i X, chválím za výběr zdrojů, přijď mi prosím po hodině říct, co si myslíš o Y" - žádný referát padající do černé díry, ale zamyšlení nad studentskou prací), a taky proto, že na tohle dítě si vyučující obvykle stěžují a je tak hezký, když někdo jeho práci oceňuje!
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ja sa musim priznat, ze i bez kafe, ktore nepijem, ked par dni necvicim, tak mam vecer tak neklidne nohy, ze v noci musim hybat kotnikmi, inak nezaspim. Niekdedy to mam i po tom, co som sa znicila vo fitku. Je to narocne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam