• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    LORD_DE_SEIS: já se ostatním matkám vyhejbam jako čert kříži

AXTHEB: jo tak je to mym kdichtem, to dost vysvětluje
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AXTHEB: zdravilo nebo balilo? :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TANKIE_: Mně teda s kočárem zdravilo spousta maminek s kočárky :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LORD_DE_SEIS: nemusí, já jsem na dětská hřiště skoro nechodila. To naštěstí není povinný tam chodit, uf :D
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    TANKIE_: užívej si to...za chvíli je budeš na dětském hřišti nenávidět :-D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    TANKIE_: to by mě nenapadlo 😀❤️
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    TANKIE_: to by imho bylo doslova proti prirode..:)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Myslela jsem si, že se ženský s kočárama zdraví jako motorkáři. Nebo, že aspoň kejvnou. Tak ne.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Bože, jakej sem asi otec, kterej na děti řve aby neřvali, nevztekali se a neházeli vecma vzteky...sem úplně stejnej..
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    CYBORCA: tvarohový 🤭
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    !i!MILUJU!i! makovej zavin! 🩷
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Nějak jsem tomu městu odvykla. Nepřát lidem ve food courtu dobrou chuť mě stálo veškerou sebekontrolu. Pochopitelně mi pak chyběla, když jsem chtěla projít kolem running sushi…
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    KONOPKA: priznam se, ze jsem jednou musel vykonat velkou potrebu v centru Prahy .. na papirovou lopatku, abych to pak vyhodil do kose na psi bobky :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    LOGO: Přiznám se, že miluju kočky, (bohužel jsem taky zjistila, že jsem na ně dost alergická, moje dítě naprosto příšerně), ale po devíti letech s několika chundeláčema doma už vím, že už nikdy po žádném zvířeti nechci uklízet hovna. Na to je můj život přeplněný jinými aktivitami.
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    LOGO: Řešení je dům se zahradou, kde to sebereš jednou za čas lopatou nebo žít u divociny kde to nikdo neřeší. Pak jsou este jednorázové kartonové lopatky, takže necítíš to teplo. A pokud se ti z toho navaluje, pomáhá zatnout zuby, usmívat se a z hluboká dýchat přes zuby. Fakt to pomáhá. :D
    LOGO
    LOGO --- ---
    Přiznávám se, že mám rád psy (a zvířata obecně). Ale asi nikdy žádnýho mít nebudu, protože mně přijde nechutný po psovi sbírat hovno do sáčku. Což jsem dělal vícekrát, když jsem venčil psa mámě, pro ni jsem to udělal. Ale jinak smolík. Je to fakt ekl. A cítit lásku ke psovi, ale zároveň se štítit sbírání jeho hoven je něco jako oxymoron.
    NEI
    NEI --- ---
    MORIARTY: Měla jsem vlastního psa 13,5 let, ale nikdy mě nenapadlo si hovno strčit do kapsy a to jsem jinak celkem úchyl. :))
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MORIARTY: Myslim, ze psa si clovek neporizuje proto, aby mohl sahat na teple hovno :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    RAGNAROK: imho stejná věc jako když chceš sníst sám sebe, zní to dobře ale nefunguje to :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MORIARTY: Ne nemají, to sis ty dobrovolně strčil hovno v pytlíku do kapsy (což je nechutný - na druhou stranu kink je kink, kdo jsem já abych soudil) a teď se snažíš schovat se za pejskaře. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam