• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Nějak jsem tomu městu odvykla. Nepřát lidem ve food courtu dobrou chuť mě stálo veškerou sebekontrolu. Pochopitelně mi pak chyběla, když jsem chtěla projít kolem running sushi…
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    KONOPKA: priznam se, ze jsem jednou musel vykonat velkou potrebu v centru Prahy .. na papirovou lopatku, abych to pak vyhodil do kose na psi bobky :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    LOGO: Přiznám se, že miluju kočky, (bohužel jsem taky zjistila, že jsem na ně dost alergická, moje dítě naprosto příšerně), ale po devíti letech s několika chundeláčema doma už vím, že už nikdy po žádném zvířeti nechci uklízet hovna. Na to je můj život přeplněný jinými aktivitami.
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    LOGO: Řešení je dům se zahradou, kde to sebereš jednou za čas lopatou nebo žít u divociny kde to nikdo neřeší. Pak jsou este jednorázové kartonové lopatky, takže necítíš to teplo. A pokud se ti z toho navaluje, pomáhá zatnout zuby, usmívat se a z hluboká dýchat přes zuby. Fakt to pomáhá. :D
    LOGO
    LOGO --- ---
    Přiznávám se, že mám rád psy (a zvířata obecně). Ale asi nikdy žádnýho mít nebudu, protože mně přijde nechutný po psovi sbírat hovno do sáčku. Což jsem dělal vícekrát, když jsem venčil psa mámě, pro ni jsem to udělal. Ale jinak smolík. Je to fakt ekl. A cítit lásku ke psovi, ale zároveň se štítit sbírání jeho hoven je něco jako oxymoron.
    NEI
    NEI --- ---
    MORIARTY: Měla jsem vlastního psa 13,5 let, ale nikdy mě nenapadlo si hovno strčit do kapsy a to jsem jinak celkem úchyl. :))
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MORIARTY: Myslim, ze psa si clovek neporizuje proto, aby mohl sahat na teple hovno :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    RAGNAROK: imho stejná věc jako když chceš sníst sám sebe, zní to dobře ale nefunguje to :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MORIARTY: Ne nemají, to sis ty dobrovolně strčil hovno v pytlíku do kapsy (což je nechutný - na druhou stranu kink je kink, kdo jsem já abych soudil) a teď se snažíš schovat se za pejskaře. :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Docela mi uniká pointa předchozích dvou příspěvků.

hovna v kapse? A jak jako znova snědl?
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    MORIARTY:
    tak si mohl chvili pockat treba by to znova snedl a mel bys to bez prace.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Včera jsem na návštěvě byl vyvenčit sestřina stafordširského bulteriéra a poprvé v životě jsem zažil tu zkušenost s tím, jak člověk strčí ruku do mikrotenového pytlíku, obejme ještě teplé psí hovno a strčí si ho do kapsy u bundy, aby ho tak hřálo příštích pár set metrů k nejbližšímu koši.
    Neví, co na tom ti pejskaři mají, mě to přijde dost nechutný.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SALVATOR: tady máš vysvětlení:
    Kulturní válka – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Kulturn%C3%AD_v%C3%A1lka
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    GRANTORINO: to ale není od Preissiga,ale jen inspirováno. P. měl jen svou antikvu.....
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ADELHAIDA: typografie od Preissiga. Nepřipomíná?

LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Jsem z něj úplně v prdeli. V tom nejlepším smyslu slova.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Já se fakt bojim budoucnosti..
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ADELHAIDA: same team
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Poněkud jsem se ulekla, že jsem celou dobu za Preissiga považovala někoho jinýho, páč teda olympijská kolekce mi nic od něho nepřipomínala. Ale ono je to tím, že to fakt Preissiga nepřipomíná.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: Nj, vleče se to
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam