• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Taky jsem měl období, kdy jsem uspal mrně a pak vytáhl flašku vína. Pak jsem jednou koupil portský, to za ten večer vytáhl taky, trochu se lekl a přestal si kupovat domů víno.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Jsou dny, jako dnes, kdy mi ten alkohol faaaaaakt chybí! Ale preziju to zejo, asi
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    zn: můj aktuální večerní rituál NENÍ sklenička vína, ale heřmánkový čaj, abych tu nebyla za největšího alkoholika. Ale poslouchám, co mi lidi říkaj.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LUSINDA: po tříhodinovém uspávání vřísklete je naopak sklenička vína extrémně lákavá...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUSINDA: mají v keep cupu na kočárku svařák nebo víno podle počasí a drží si hladinku.
    A tak přijdou už vě dvě do školy šití pěkně pod vlivem. True story.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    TRISSIE: to je hrozný. 😥...ale tam se asi taky počítá s normálním dítětem co usne v 8 večer.....nám usíná batole v 10 až 11 večer a nezřídka usínám skoro dřív jak dcera.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    WRNQ: Nebo naopak přestanou.. šťastnej letitej abstinent hýr.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    DARKINA: Ach, ty jejich neposedný pusy.. syn už tak ve třech letech říkal babičce-tchýni "babi, nemluv na mě těma zdrobnělinama!" 🤦 To už člověk prostě neokecá.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LUSINDA, WRNQ: pijou večer, nalijou si poté, co uspí dítě/děti. začne to skleničkou na oslavu dalšího přežitého náročného dne a bohužel se to může dost vymknout :-(
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    LUSINDA: Jsou víc v klidu asi :D
    Vážně: nechápu to.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Přináší mi uspokojení vytvářet CV a browsovat job portály v pracovní době.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    WRNQ: já se tomu naopak docela divím. Mám akční dítě za kterým musím všude lítat a fakt si nedovedu představit ještě k tomu pít..... to ty matky pak dělají jak?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ERRTU: já vidím zatím tu starou
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: A já na tebe!

ERRTU
    ERRTU --- ---
    vzdycky mi rozhodi ocd kdyz si nejaky nyxak po letech zmeni ikonu... (ano salvatore, koukam se na tebe!)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Tyvole, já věděla, že to spustí lavinu 8)
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    KAIAFOX: to se mě takhle sestra u mojí doktorky ptala, jaký dáme jméno synovi, říkám, že Elias (manžel je cizinec), a ona jen, ježiši a jak mu budete řikat?? :D Nevím ty vogo, asi Pepo...
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    WRNQ: Nejhorší je když na ní zařveš Satánku a ozve se:Mami já už jsem velká jo? Takže Satane! Sa-ta-ne! To bylo krásné ántré.) ty pohledy byly famózní… není nad to mít dítě s názorem:D
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    THAIGRR: Byla jsem v zoo se synem sve kamaradky, dite bylo v kocarku. Nejaka pani se optala “kolik mate zubu?”
    Odpoved ze “28 protoze moudraky uz nemam” pani ponekud rozrusila.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    Smalltalk na hřišti mi nevadí, byť jsem ho nikdy moc neiniciovala. Matky a otce jiných dětí nenesnáším, přijde mi užitečné spíš kooperovat. Přiznání.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam