• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LUSINDA, WRNQ: pijou večer, nalijou si poté, co uspí dítě/děti. začne to skleničkou na oslavu dalšího přežitého náročného dne a bohužel se to může dost vymknout :-(
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    LUSINDA: Jsou víc v klidu asi :D
    Vážně: nechápu to.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Přináší mi uspokojení vytvářet CV a browsovat job portály v pracovní době.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    WRNQ: já se tomu naopak docela divím. Mám akční dítě za kterým musím všude lítat a fakt si nedovedu představit ještě k tomu pít..... to ty matky pak dělají jak?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ERRTU: já vidím zatím tu starou
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: A já na tebe!

ERRTU
    ERRTU --- ---
    vzdycky mi rozhodi ocd kdyz si nejaky nyxak po letech zmeni ikonu... (ano salvatore, koukam se na tebe!)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Tyvole, já věděla, že to spustí lavinu 8)
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    KAIAFOX: to se mě takhle sestra u mojí doktorky ptala, jaký dáme jméno synovi, říkám, že Elias (manžel je cizinec), a ona jen, ježiši a jak mu budete řikat?? :D Nevím ty vogo, asi Pepo...
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    WRNQ: Nejhorší je když na ní zařveš Satánku a ozve se:Mami já už jsem velká jo? Takže Satane! Sa-ta-ne! To bylo krásné ántré.) ty pohledy byly famózní… není nad to mít dítě s názorem:D
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    THAIGRR: Byla jsem v zoo se synem sve kamaradky, dite bylo v kocarku. Nejaka pani se optala “kolik mate zubu?”
    Odpoved ze “28 protoze moudraky uz nemam” pani ponekud rozrusila.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    Smalltalk na hřišti mi nevadí, byť jsem ho nikdy moc neiniciovala. Matky a otce jiných dětí nenesnáším, přijde mi užitečné spíš kooperovat. Přiznání.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    WRNQ: já vždy říkala, no rok a půl mu/jí bude a teda ty vražedné pohledy maminek, jako co jsem to za matku, když to nevím na měsíc přesně! si pamatuji do teď...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    THAIGRR: :)) aha, ja myslel, ze to ma byt umyslne natvrdla odpoved pri pokusu o small talk:))
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Tak si téhle konfrontace jsem se nikdy nedostala, ale určitě vím, že jsem mnohokrát hulákala ,,Viktore!!!" na celý kolo.
    Doprdele, to se mi vyplavilo vzpomínek. Vůbec se nedivím tomu, že hodně ženských začne na mateřský chlastat.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GRANTORINO: Sdílené trauma 😁
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    WRNQ: Nám je dohromady 399 měsíců, proč se ptáte?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KAIAFOX: čteme si koukám myšlenky:D
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    WRNQ: Hlavně se opovaž dítěti říkat tvarem jména, který má v rodným listě 😂 ..to jsi prostě krkavčí matka a šlus 😁
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Zlatý hřeb veškeré komunikace na hřišti vždycky bylo, jestli dítě ještě sere do plínek nebo už ne a jak jste toho docílili :D naprosto nevyhnutelné téma... Absolvuješ to několikrát a máš dost.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TANKIE_: Není potřeba.. ne všechny jsou magorky, posedlý obsahem pleny. Svý lidi poznáš. Většinou stačí jeden pohled a je to tam. Já takhle potkala spoustu fajn holek.
    Btw na dětským hřišti, pokud nemáš dítě - pako, kterýmu musíš lítat za zadkem (jako já 🙄), dá se tam dělat spousta věcí - od čtení po cvičení, záleží jen na tom, jak moc u prdele máš reakce ostatních. Já si tam klidně odjedu trénink, když kluci hrajou fotbal, nebo co jsou starší, s nima jezdim na rampě.. to už je pak vůbec jiná sranda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam