• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    THAIGRR: já to mám složitý. Urcity divny rukopisy se mi libi, driv jsem treba sbirala divny pismo, kdyz jsem nasla nekde nejakou poznamku nebo tak. No nic. Je to slozity :)
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    MULTICAT: mám hrozný rukopis, dvě stejná písmenka nejsou nikdy stejná, i můj podpis je každý originál, proto všechno píšu elektronicky a tisknu
    jenom jméno na poštovní schránce mám už roky napsané propiskou na kousku utržené účtenky
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Jsem příšerně háklivá na rukopisy lidí.
    Vadí mi, když jsou třeba šanony nadepsány písmem, který "neuznávám". Jsem špatný člověk.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LORD_DE_SEIS: premyslim, kde tam maj nejbliz gyros misto kebabu (pokud chces novou hysterii)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Vzdycky když odcházím z restauračního zařízení a zastavuji se na Ípáku na gyrosu, vzpomenu si na hystérii se špagetama a řikám si: " doufám, že nikdo neuvidí, jak ten gyros konzujmuju"
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Taky jsem měl období, kdy jsem uspal mrně a pak vytáhl flašku vína. Pak jsem jednou koupil portský, to za ten večer vytáhl taky, trochu se lekl a přestal si kupovat domů víno.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Jsou dny, jako dnes, kdy mi ten alkohol faaaaaakt chybí! Ale preziju to zejo, asi
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    zn: můj aktuální večerní rituál NENÍ sklenička vína, ale heřmánkový čaj, abych tu nebyla za největšího alkoholika. Ale poslouchám, co mi lidi říkaj.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LUSINDA: po tříhodinovém uspávání vřísklete je naopak sklenička vína extrémně lákavá...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUSINDA: mají v keep cupu na kočárku svařák nebo víno podle počasí a drží si hladinku.
    A tak přijdou už vě dvě do školy šití pěkně pod vlivem. True story.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    TRISSIE: to je hrozný. 😥...ale tam se asi taky počítá s normálním dítětem co usne v 8 večer.....nám usíná batole v 10 až 11 večer a nezřídka usínám skoro dřív jak dcera.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    WRNQ: Nebo naopak přestanou.. šťastnej letitej abstinent hýr.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    DARKINA: Ach, ty jejich neposedný pusy.. syn už tak ve třech letech říkal babičce-tchýni "babi, nemluv na mě těma zdrobnělinama!" 🤦 To už člověk prostě neokecá.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LUSINDA, WRNQ: pijou večer, nalijou si poté, co uspí dítě/děti. začne to skleničkou na oslavu dalšího přežitého náročného dne a bohužel se to může dost vymknout :-(
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    LUSINDA: Jsou víc v klidu asi :D
    Vážně: nechápu to.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Přináší mi uspokojení vytvářet CV a browsovat job portály v pracovní době.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    WRNQ: já se tomu naopak docela divím. Mám akční dítě za kterým musím všude lítat a fakt si nedovedu představit ještě k tomu pít..... to ty matky pak dělají jak?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ERRTU: já vidím zatím tu starou
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: A já na tebe!

ERRTU
    ERRTU --- ---
    vzdycky mi rozhodi ocd kdyz si nejaky nyxak po letech zmeni ikonu... (ano salvatore, koukam se na tebe!)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Tyvole, já věděla, že to spustí lavinu 8)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam