• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    Teď jsem si znovu vzpomněla a znovu to zapomněla.
    Skvělý.

Myslím si, že bych mohla být klidně spolubydlící Random_night a do konce našich životů bychom měli zábavu jak my, tak i vy. ^^
    CHIX
    CHIX --- ---
    BACCARA: to není špatná myšlenka, můžeš to rozvést? :0)
    NEI
    NEI --- ---
    Právě jsem sem šla napsat přiznání a než jsem tak učinila, pročetla jsem si diskuzi a zapomněla jsem ho.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FRK_R23: Používám mobil, nepoužívám data, přiznávám :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    FRK_R23: To si jako nevystačíte s orientací podle lišejníků na stromech? Fakt hrozný oběti konzumu :-/
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELLAS: No to ale znamená, že ho používáš taky. Oldschool cesta jsou snad papírový mapy od KČT a buzola, ne?:)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Právě jsem si představil že Nellas je slavný lovec Pampalini. Úplně se mi ta myšlenka zhmotnila.
    Omlouvám se za tu představu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... já si to zvládnu najít až na hotelu. Ale chápu, závislost je mocná věc :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Jezdím na dovolené, kde prozkoumávám okolí, a zvládám to se staženými mapami v mobilu už víc jak deset let...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TRISSIE: No tak to je další věc.. dohledávám vždycky až k Velkému třesku 🤣
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KAIAFOX: já jsem zas ten druh člověka, co když se dozví, že v Invalidovně v Paříži je pohřbené srdce generála Klébera, tak nutně potřebuje vědět, kde je teda zbytek :-)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    A jako rodič, kterej hrozně rád dělá nákresy s komentářem, je to skvělý doplněk, kdy ty věci můžou vidět rovnou v pohybu.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    No já se přiznám, že je to dost nápomocnej nástroj v momentě, kdy na vás čtyřletý dítě zarytě řve, že kráva jí žížaly a maso, že nejí trávu, tak mu v mžiku můžete pustit video, kde vidí, že kráva opravdu jí trávu a vy prostě nekecáte.. úřad pro uvádění věci na pravou míru tak může zasahovat okamžitě a předcházet dezinformacím.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELLAS: Teď ses ukázal, typicky impulzivní technofobická reakce. Ten přístroj představuje největší technologický vynález, co kdy lidstvo objevilo. Větší než oheň, větší než kolo...

:))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: tak jako ne že by to nešlo, ale když člověk vyrazí na nějakou aktivnější poznávací dovolenou, tak je přeci jen praktičtější s sebou mít mobil s datama, než atlas, jízdní řády a kompletní vydání Encyclopædia Britannica :-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LIQUID_SOUND: mam kolegyne stare (teda spis mlade) i +- 20 let a kdyz jsem jim rekla, ze obcas ani nevim cely vikend, kde telefon mam, tak absolutne nechapaly. Dneska uz se lidi bez telefonu nenajedi, ani nevyserou. Natoz normalne fungovat pres den.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LIQUID_SOUND: To nedělají jen děti, ale i lidi kolem třicítky :D
    Jsem stará žena hrozící holí na mraky :D
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    NELLAS: Byl jsem teď s kolegama v Itálii. Měli s sebou dohromady pět dětí. Pokud nelyžovaly, tak nedokázaly vydržet ani hodinu. Neuvěřitelný. Wtf.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    To dnes lidi fakt nezvládnou fungovat pár dní bez mobilních dat?
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    „Šťasten, koho cizí nebezpečí činí opatrným.“ – Latinské přísloví
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam