• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KURE
    KURE --- ---
    KOUDY: proč máš u každýho kontaktu napsano typek? to je zbytecny slovo který nepřináší žádnou informaci ani rozličení, ne? :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ze muj seznam kontaktu v telefonu vypada asi takhle

TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    NENÁVIDIM, chrchlání a flusání na ulici. Dělaj to předevšim chlapi a vždycky se mi navalí. Co jsou lidi schopný vyhodit bez uzardění na chodník, to mi teda hlava nebere. Fuj. Nedělejte to.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MAR_TINA: Jo tak to chápu, u mě se s tímto váže ještě jedna věc, celý život používám dva telefony, jeden pracovní a druhý firemní pro práci. Pokud se bavíme o kontaktech z minulých prací v mém osobním telefonu, jsou to kolegové se kterými se bavím, nebo jsem se bavil i mimopracovně. Jinak mám rád práci a osobní život jasně oddělený.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    INSEQUI: no, já pracuju na nějakých 200 - 400 zakázkách ročně, z toho je třeba 100x "kontakt na jednu akci" . Teda část lidí si ani nepíšu do telefonu, jen na list k zakázace, abych se z toho nepos... I tak by po třech letech byl můj seznam čiré šílenství.
    Prot se udržuje. A jsem ráda, že to nemusím dělat sama, tyhle administrativy mě hodně nebaví.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Já se teda přiznám, že mám stále stejný seznam v telefonu už od roku 1999 kdy jsem měl svůj první mobil, ze začátku jsem ho měl uložen na SIM, když pak zařízení umožňovalo uložení do interní paměti, poctivě jsem si vždy celý seznam kopíroval do nového, a časem si dělal zálohu do PC, to se hodilo když mi nějaký zasyflený megačurák ukradl můj telefon, nebo jsem ho já vůl rozbil při dělání nějakých nezbedností. Můj seznam je dlouhý, za ta léta se dost rozrostl, jsou v něm kamarádi, první velká láska, další velké lásky, kolegové z většiny prací, občas i podivná jména, u některých si ani nepamatuji kdo to vlastně je. Jsou tam i dva bývalý ministři (co já vim kdo to číslo po nich zdědil), jsou tam jména z punkových let... jako třeba: Kulatý Opat, Mravenečník, Lucyje, Vosa, Čarodějnice (buď infolajna, nebo bývalá kamarádka už fakt nevím).
    A ani se mi nechce těch cca 580 kontaktů nějak probírat, z části jsem línej a z části vím že bych se u toho zasekl s hromadou vzpomínek.

Je to stejné jako složka Fotky na mém disku, kde je vlastně celý můj život do doby než jsem vše začal ukládat na iCloud přes iPhone.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MAR_TINA: priznam se, ze tohle mi prijde divne od zacatku az do konce.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Mně seznam kontaktů udržuje manžel.
    Pri každoroční revizi mi spílá a vyslýchá mě, co znamená třeba Lhotka int... Nepotřebné maže, potřebné přepíše krásně na jméno příjmení funkce.
    Jednak dochází k vtipným chvílím jako : co já vím, jak se svoboda jmenuje křestním, já s ním nespím :)

A jednak mi ten troll občas něco upraví.... Takže pak mi volají lidi s přídomkem manišérka nebo slimák. A já se směju a nemůžu to zvednout.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ADELHAIDA: což mi připomíná, že Bagr Brejcha šel do důchodu :-)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Já mam zas v telefoním seznamu uložený lidi z nyxu podle toho, co jsem jim prodávala, nebo od nich kupovala či s nima směňovala. Takže třeba Martina Kdoule, Damián Válenda, Malke Podprda či Gror Kasička. Z dob starejch mobilů mam zvyk čas od času mazat kontakty a občas se dost divím, co je to za lidi.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Mám tabulku zakázek a jeden sloupec je i jméno investora stavby.
    Na konci roku se dívám, jestli jsem naplnila abecedu (teda z kolika %, X a Y se moc nestává) a taky sledu, kolik procent zákazníků má ptačí příjmení.

A taky mám sloupec katastr, podle toho já zakázky eviduju, a ke konci roku se snažím upřednostnit ty, které mi tu abecedu doplní.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MAR_TINA: No, má neobvyklý jméno a jestli se dobře vdá, mohlo by to bejt zajímavý:-D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nejlepsi je ze parfumerii FANN zalozil pan Vonavka. To me vzdycky rozesmeje.

Radek Voňavka: Úspěch FAnn vychází z rodinné DNA - Estate.cz
    https://www.estate.cz/rozhovory/radek-vonavka-uspech-fann-vychazi-z-rodinne-dna/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Když jsem v roce 2012 dělal v AXA Bank, tak mi přistála žádost o spořící účet od paní Malinové, rozené Borůvkové s e-mailem ve stylu lesniovoce@centrum.cz
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALVATOR: mam jednoho nemeckyho, Manuel Gesperrt (+- ručně zamčeno)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Hehe.. mně říkali Škvor, ve třídě jsme měli holky Vlaštovičkovi, Vejra a třídní byl Zajíček... A nějakej Nejezchleba nás učil dějepis..
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SITH: ja chodila do školy s Prokopem Bubnem. Nejdriv jsem si myslela, ze si spoluzaci delaji legraci a smala jsem se tomu, ze je to dobrej for, nez se urazil a odesel, chudak.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    NEI: priznavam, ze jednu realnou Bazalku jsem potkal .. ale na Chrestysi jeste cekam! <3
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NEI: no prece aby to o nem neco vypovidalo vic, nez o tobe, to je snad jasny ne..
    NEI
    NEI --- ---
    KOOTCHA: Nechápu proč tohle hodnotíš pozitivně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam