• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KOUDY: Já těmhle lidem dávám emojis, který mi je nějak asociujou.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ROENICK: ty si pamatuju velmi dobre :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KOUDY: zaujala poznamka "pekna manzelka" u typka na hornim screenu dole ;)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Akorat me napadnul scenar pro film s nazvem Rozpustile zaskolacky II., director's cut (208 min)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Dneska je ze mne záškolačka :D Sorry paní profesorko a pane docente,
    mám narozeniny, půjdu za školu a udělám si pěkný den :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ACKO: dvacet sedm třicet devět dvě stě čtrnáct - naše telefonní číslo domů v roce 1992.
    zajímavý je, že to číslo, co jsme měli potom, když se přešlo na devítičíselný formát, si vůbec nevybavím.
    ACKO
    ACKO --- ---
    FAT: já si pamatuju jen svoje soukromý číslo, ani služební si nepamatuji, zato si pamatuju číslo "domů " tj. pevnou linku do bytu rodičů, která už minimálně 10 let neexistuje. Někdy se mi chce na ní zavolat, když je mi smutno 😞
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    PETRPEDROS: 8850, 8210 moje dva nejpouživanější. Motorola V70 byla tak malá že jsem jí nosil na šňůrce zavěšenou na krku.
    To byl svět ještě v pořádku, staré dobré časy :)))
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    BACCARA: Ta úplně vlevo byla můj sen. :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Jinak teda RIP GSM, chudák moje NOKIE si už nezavolají. A ani neudělám hovor ze svojí w210 :(

BACCARA
    BACCARA --- ---
    O prázdninách 1996 jsem pořídil GSM. Těch pět lidí co to do konce roku mělo jsem si možná i pamatoval a ostatní pevné linky jsem měl v databance.
    FAT
    FAT --- ---
    Přiznávám, že si pamatuju jen dvě čísla, jinak spoléhám na foun. Než byly mobily, pamatoval jsem si okolo 30 - 40 čísel. Ještě šestimístných. Kdeže loňské sněhy a čísla jsou...
    :-)
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    TOOMIX: Zdravi nase tridni ze stredni, vdana Sadlova, rozena Maslova.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    TANKIE_: a ty to jis?
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    TANKIE_:

Když jsem procházel okolo nějakého týpka na vlakovém nástupišti, tak si zrovna odplivnul do kolejiště. Inu, fouknul vítr a mně přistály kapky jeho slin na obličeji.

Tak já zase jdu. :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Já se přiznám, že si kontakty ukládám strašně málo a spoustu čísel si pamatuju. Třeba číslo moji matky nemám v telefonu dobrých 15 let. Taky mě vždycky pobaví, že to telefon vyhodnotí jako spam.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOUDY: to zni komplikovane
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BLOWUP: V telefonu vetsinou ne. U nas v czechia jsou lidi slusni, takze kdyz mi nejakej zakaznik vola, tak se predstavi a vim o koho jde. Ja mu po vyrobeni stolu nevolam. Kdyz nahodou potrebuju znat jeho jmeno, tak mrknu podle tel cisla do zakazkovyho listu, kde mam o zakaznicich informace.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOUDY: Znamena to, ze nikde nemas ulozeny jmeno? Takze kdyz ho zavolas, rikas mu Typek nastupce Richarda? Jen se ptam, ja jsem vycepovanej ze zapomenout neci jmeno je asi nejhorsi druh urazky jakou muzes vyrobit, takze si lidi ukladam podle jmena, ale v poznamce mam napsany co byl duvod toho ze jsem si je ulozil.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Byla jsem iniciativní a pozvala muže na kávu. Souhlasil. Byl to spontanní impulz a zadařilo se, ale vlastně nevim, jestli mi ta role sedí. Uvidime...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam